Odds på James Bond: Hvem skal afløse Daniel Craig?

James Bond-fans over hele verden var kritiske, da den blonde Daniel Craig i 2006 blev præsenteret som den nye James Bond. Men Daniel Craig er gået over i historien og mange fremhæver ham, som deres favorit Bond. Nu er det dog igen tid til at finde en ny 007, og ikke overraskende er listen over kandidater lang.

 

betfair Sportsbook Odds på den næste James Bond hos Betfair

100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage. Regler og vilkår gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Rygtebørsen kører

Daniel Craigs oprindelige plan var kun at lave fire James Bond film og trække sig efter Spectre. De fire film klarede sig dog så godt, at han blev overtalt til at tage endnu en – No Time to Die. Denne bliver dog definitivt den sidste i serien, hvilket både Daniel Craig og producerne har bekræftet. Siden da har rygterne omkring Craigs afløser været mange.

Med så mange kandidater er der også rigtig mange penge at tjene, hvis man kan forudsige, hvem den næste James Bond bliver.

LeoVegas Sports logo

Her er alle James Bond oddsene

Hos bookmakerne kan man oddse på langt over 60 forskellige skuespillere.

Vi har her udvalgt nogle af de mest interessante muligheder.

Hvem bliver James Bond efter Daniel Craig?

Regé-Jean Page: odds 3,50 hos Unibet
Idris Elba: odds 6,00 hos Mr.Green
Henry Cavill: odds 10,00 hos Betfair
Aidan Turner: odds 11,00 hos Unibet
Richard Madden: odds 11,00 hos LeoVegas
Lashanna Lynch: odds 12,00 hos Betfair
Chiwetel Ejiofor: odds 12,00 hos Betfair
Tom Hardy: odds 12,00 hos Betfair
James Norton: odds 12,00 hos Betfair
Michael Fassbender: odds 14,00 hos Betfair
Nikolai Coster-Waldau: odds 26,00 hos Unibet

Som det kan ses på oddsene er Regé-Jean Page udpeget som favorit til at blive den næste James Bond. Men det er et stærkt felt, da vi også finder f.eks Tom Hardy, der kendes fra store Hollywood-blockbusters som Batman, Mad Max og The Revenant, mens det kunne være spændende at få lov til at opleve danske Nikolai Coster Waldau i rollen som den hemmelige agent.

Nordicbet banner

Hvad skal man spille på?

Før man spiller på, hvem, der bliver den næste James Bond, er der et par ting, man skal overveje. For det første skal man selvfølgelig huske på, at valget ikke nødvendigvis falder på ens yndlingsskuespiller. Man bliver altså nødt til at tage et skridt tilbage og se på udvalget med analyserende briller.

Det er sjældent, at producerne vælger en stor stjerne til at spille James Bond. Typisk vil de vælge en lidt mere ukendt rolle, som kan vokse sig ind i rollen og blive til James Bond. Går de ud og vælger en stor stjerne som Christian Bale for eksempel, vil alle folk se ham som Batman eller en af hans andre ikoniske roller. Dette går ikke. Derfor kan man formentlig eliminere alle de store og kendte navne fra løbet.

Derudover er det sandsynligt, at producerne vil vælge en anden type end Daniel Craig. I hans film har James Bond været en aldrende og livstræt agent, der har leget med tanken om at trække sig tilbage. Dette spor følger de næppe med det næste valg. I stedet er det sandsynligt, at de vælger en ung skuespiller, så vi kan få nogle andre James Bond historier.

Vi kommer nok til at se en ung Bond, der skal træde sine første skridt ind i her majesty’s secret service. Dette er i øvrigt et felt, der aldrig for alvor er blevet udforsket på film, hvilket giver nogle interessante muligheder for de kommende film.

Derfor anbefaler vi, at man spiller på unge Richael Madden, der virkelig ligner en kommende Bond. Har man lyst til at spille til et højere odds, så er der Lashanna Lynch, som blev introduceret i No Time to Die til odds 12 hos Betfair.

 

Unibet Spil på James Bond hos Unibet her

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

James Bond indtil nu

Med snart 25 film på bagagen er det klart, at rollen som James Bond er meget tydeligt defineret. Der er fire ting, som har kendetegnet James Bond indtil nu.

James Bond har været:

007
Af Anton_Ivanov/Shutterstock
  • Britisk
  • Hvid
  • Mand
  • Midaldrende

Derudover er der et par lidt mere udefinerbare kvaliteter såsom karisma og udstråling.
Disse kan variere en smule fra fan til fan, og derfor er der ofte stor uenighed om, hvem der fortjener at træde til som den næste James Bond.

Sort skuespiller eller kvinde?

Daniel Craig var den første lyshårede James Bond, hvilket vakte en del kritik i starten. Hurtigt fandt folk dog ud af, at han var en fremragende Bond og, han blev hurtigt en af seriens mest populære skuespillere. Samtidig spillede Craig en lidt blødere og mere sårbar James Bond. Dette vakte ligeledes kritik i starten, men resultaterne talte for sig selv.

Med Craig viste producerne sig villige til at gentænke James Bond-rollen en smule. De viste, at de tør prøve nye ting, og det var tydeligt, at fansene kunne lide dem. Havde Craigs film floppet, var man formentlig gået tilbage til den klassiske opskrift, men hans succes giver nye muligheder.

Det store spørgsmål er nu, hvad det næste bliver. I lang tid har flere plæderet for, at man bør skabe mere diversitet i blandt James Bond-skuespillerne. Mange har nævnt, at den næste Bond bør være sort, og nogle har også nævnt, at man kunne vælge en kvinde.

Sidstnævnte virker en kendelse mere urealistisk, men det førstnævnte er på ingen måde utænkeligt. Faktisk har Storbritannien en sort skuespiller, der opfylder samtlige Bond-krav. Hans navn er Idris Elba, og han har længe været en af favoritterne til at blive den næste James Bond. Elba har udstrålingen, erfaringen og alt, hvad der kræver af en James Bond.

For en britisk skuespiller er der ikke meget, der er større end rollen som Bond, og Elba har da også givet udtryk for sin interesse.