Jack & Jones ligaen: De bedste odds på KIF vs Skjern

håndboldDer er landsholdspause, mens vi venter på Danmarks altafgørende kamp mod Italien i VM-kvalifikationen på fredag. Kravet til den tid er let. Det skal være en sejr i Parken. I mellemtiden er der stille på fodboldfronten og vi kaster os derfor i dag over herrehåndbolden, hvor KIF Kolding København tager imod Skjern.

Det sønderjyske/københavnske hold er kommet godt fra start og har lutter sejre på kontoen efter 6 runder. Det er et parløb med netop dagens modstander Skjern, og trioen af forfølgere har man allerede viftet en smule væk via en smal 1-målssejr over Aalborg i åbningskampen og en 5-målssejr over GOG i Odense senest. Københavnerne og sønderjyderne ser ud til at fungere fint sammen og en top 2-placering i år kan næppe undgås.

 

Dagens højeste odds
Uafgjort: Odds 10.00 hos Unibet
knap_odds_her

 

Tager vi lidt længere vestpå, så kommer vi til Skjern, hvor ambitionerne om guldet er nøjagtigt lige så store som i Kolding. Skjern er på samme måde helt i top med 6 sejre i 6 kampe, og dermed er der lagt op til sæsonens største brag hidtil, når de to hold løber på banen i aften. Hvor Kolding har slået nr 3 og 4 i ligaen, så har Skjern slået nr 5 og 6, og de to førerhold har dermed i fællesskab slået et hul ned til de andre.

Hvis ret skal være ret, så har Kolding haft marginalt sværere program end Skjern, så det kan give et lille plus på den konto. Til gengæld ligger Skjern nr 1 med en langt bedre målscore end Kolding og så er der udlignet igen. Favoritværdigheden er close, og det afgøres i sidste ende formentlig af hjemmebanefordelen.

De bedste odds på kampen:

KIF Kolding: 1.59 hos Betsafe
Uafgjort: 10.00 hos Unibet
Skjern: 3.40 hos Bet365

Kampen bliver sendt på TV3 Sport 1 med kampstart klokken 20:15.

Dagens spilforslag:

Omend vi er enige om, at Kolding bliver favoritterne i aftenens opgør, så er 1.59 mod 3.40 en stor forskel og også for stor i vores øjne. Skjern har de seneste sæsoner rigeligt kunne spille op med AG København og senere KIF Kolding København. Det kan de også i dag og vores spil kommer dermed til at gå på en eller anden form for Skjernpræstation.

Det ligner en lavtscorende kamp idet vi har 2 stærke forsvar på banen, og det giver os anledning til at tro på, at kampen bliver tæt – uanset om Kolding løber med sejren til sidst. Vores anbefaling går derfor på, at Skjern højest taber med 2 mål og her er det MermaidBet, der skal punge ud i denne omgang:

KIF Kolding København-Skjern (Asian): Skjern +2.5 til odds 1.85 hos MermaidBet

Statistik håndbold:

Hitrate: 2/3 = 67%
Samlet indsats: 3
Samlet resultat: +0.60
Tilbagebetalingsprocent: 120%

 

Odds på VM i herrehåndbold