ICC

2015 udgaven af International Champions Cup (ICC) er i fuld sving og her spilles der tre forskellige steder på kloden på samme tid; nemlig i Kina, USA og Australien.

Fredag kl. 12.00 spilles Man City vs Real Madrid på Melbourne Cricket Ground i Australien, og du kan se kampen gratis på livestream hos Bet365.

For at kunne se livestream hos Bet365, skal du blot have penge på din konto. Det betyder ikke noget om der står 50 øre eller 200 kr – sålænge kontoen ikke er helt tom. Bet365 har naturligvis også odds på kampen, og her er der mest fidus til Cristiano Ronaldo og Co.

odds 1.90 på Real Madrid eller odds 3.75 på Manchester City. Uafgjort giver pengene 3.60 igen.

 

* Kampen spilles fredag d. 24 juli kl. 12.00 CET

 

Hvad er International Champions Cup?

Det er i år tredje gang der afvikles International Champion Cup, og selv om navnet lugter af pomp og pragt, er det ikke fordi der er synderligt meget prestige forbundet med turneringen. Endnu, kan man sige. For alle forudsætningerne for en storslået fodboldturnering er på plads, når man tænker på kvaliteten af de mandskaber som deltager i turneringen i år.

For det første er det værd at nævne, at turneringen afvikles i Kina, USA og Australien og på deltagerlisten findes altså klubber som Real Madrid, Manchester City, AC Milan, Inter, Chelsea, Paris St. Germain, AS Roma, Barcelona og sidste års vindere fra Manchester United.

Du kan læse meget mere om ICC og se resultater, målscorere og stillinger fra turneringerne her på den officielle ICC hjemmeside.

Klubberne betragter selvfølgelig denne turnering som værdifuld opvarmning til den nye sæson, men så heller ikke mere end dét. Det handler om at få gang i bolden og nogle meter i benene, og kampene præges naturligvis af mange udskiftninger, som det hører sig til i sommertræningskampene. Det betyder dog ikke, at der ikke kan være underholdning forbundet med kampene, som jo byder på verdensstjerner fra aller øverste hylde, der skal finpudse formen forud for en lang sæson med jagt på mesterskaber og Champions League hæder.

Se dem banke formen på plads via livestream hos Bet365, hvor du kan se op mod 40.000 sportsbegivenheder direkte og gratis om året.

 

Få adgang til en verden af gratis sport

Sørg for der står en skilling på din Bet365 konto til enhver tid, og så har du altid adgang til en gratis verden med livestream fra alverdens sportsbegivenheder.

Op mod 40.000 events transmitteres direkte og gratis hos Bet365 hvert år, og du kan se fodbold, tennis, motorsport, boksning og stort set alle andre tænkelige sportsgrene.

Så opret konto hos Bet365 i dag, og kom godt i gang med at se gratis sport på nettet.

 

Bliv kunde og se gratis sport hos Bet365 >>

 

bet365-580x330