Inter Milan – AC Milan odds: Hvem løber med sejren i Milano-derbyet?

Efter flere skuffende år er topfodbolden så småt på vej tilbage til den italienske metropol Milano. Byens to storklubber, Internazionale og AC Milan, har begge fået nye ejere indenfor de seneste par år, og de er igen på vej frem. Inter ligger i øjeblikket på tredjepladsen i Serie A, to point efter Napoli på førstepladsen, imens Milan er nummer syv.

Inter skiftede massivt ud i truppen denne sommer, hvor flere års fejlkøb blev skibbet afsted. De holdt dog fast i kernen fra sidste sæson, men trimmede en del af dødvægten. Dette var tydeligvis en god beslutning, da de sort-blå er er med helt fremme i Serie A.

Hvor Inter solgte spillere, købte ærkerivalerne fra Milan i stedet ind. I alt brugte de omkring halvanden millard kroner på nye spillere som Leonardo Bonucci, André Silva, Hakan Calhanoglu og Ricardo Rodríguez. De har dog endnu ikke kunnet høste frugterne af disse investeringer, da holdet ikke er i balance.

Derfor er det heller ingen overraskelse, at Inter er favoritter hos bookmakerne. Betsafe udbyder odds 2,17 på Inter, imens der er odds 3,35 på AC Milan. Det er i øvrigt værd at bemærke, at begge hold spiller på Stadio Giuseppe Meazza, hvorfor, man ikke rigtig kan snakke om hjemmebanefordel.

 

Spil på kampen hos Betsafe

 

Optakt: Inter Milan – AC Milan

Inter

Efter at have været en klub i forfald i årevis, er Inter endelig på vej tilbage. Klubben har ikke vundet Serie A siden 2010, men nu kan fansene igen tillade sig at drømme om trofæer. Inter er startet denne sæson som lyn og torden, og cheftræner Luciano Spalletti virker som den helt rigtige mand til projektet.

I modsætning til i sidste sæson, hvor Inter købte massivt ind, virker truppen mere homogen og balanceret på nuværende tidspunkt. Spalletti og co. har arbejdet hårdt på at sende en del af truppens dødvægt videre i systemet, hvilket har gavnet både på og udenfor banen.

Den helt store profil på Inters hold er naturligvis den argentinske angriber Mauro Icardi. Den 24-årige topscorer har lavet seks mål i syv ligakampe i denne sæson, og det virker blot som et spørgsmål om tid, før de største klubber begynder at jagte ham.

Inter må undvære den kroatiske midtbanespiller Marcelo Brozovic til søndagens derby.

 

AC Milan

Milan har tabt deres seneste to ligakampe, og medmindre de snart vender skuden, begynder det at se svært ud at komme i Champions League. Hullet op til Lazio på fjerdepladsen er stadig blot fire point, men det kan hurtigt blive uoverskueligt.

Milans store problem i denne sæson har været, at cheftræner Vincenzo Montella skal finde plads til de mange nye spillere, der alle forventer at spille. Hele 11 spillere blev hentet til Milan i løbet af sommeren, og Montella har endnu ikke fundet den perfekte konstellation.

Dette bliver endnu sværere imod Inter, hvor Milan må undvære et par dygtige spillere. Den tyrkiske landsholdsspiller Hakan Calhanoglu er i karantæne, imens Andrea Conti og Luca Antonelli er skadede. Derudover er angriberen Nikola Kalinic tvivlsom.

 

Spilforslag

Milano-derbyet er et af de største opgør i fodboldverden, og der er altid smæk for skillingen. Traditionelt set har AC Milan været den dominerende klub i byen, men i denne sæson er det Inter, der ser bedst ud. Det har gavnet, at man har holdt fast i flere af de førende spillere i truppen i stedet for at skifte massivt ud ligesom lokalrivalerne.

Derudover taler det Inters sag, at Milan må både Calhanoglu og måske også Kalinic, der er potentielle gamechangere.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på Inter-sejr til odds 2,17 hos Betsafe.

 

Spil på Milano-derbyet hos Betsafe