Indbetal 100 kroner og få hele 400 kroner i bonuspenge hos Unibet!

Unibet er ude med endnu et fantastisk tilbud til nye kunder, hvor du kan fordoble dit indskud med hele 400%. Du skal som minimum indbetale 40 kroner, og kan indbetale helt op til 100 kroner, hvilket vil give dig utrolige 400 kroner. Du vælger selv hvilken sportsgren du vil sætte dine væddemål på, men da Danmark spiller mod Schweiz i weekenden er det nærliggende, at kigge nærmere på den kamp.

For det er en potentielt altafgørende kamp, de danske dynamitdrenge skal spille på lørdag. En sejr kan betyde, at Danmark nærmer sig målstregen til at kvalificere sig til EM slutrunden i 2020. Vi vil i denne artikel komme ind på regler og vilkår, samt fortælle hvordan man bliver ny kunde hos Unibet. Derudover kommer vi også med et par gode bud på spil til Danmark kampen, hvor vi selvfølgelig forventer en dansk sejr!

 

Få dine bonuspenge lige her

 

 1. Gå til Unibet.dk og opret konto
 2. Indbetal op til 100 kroner
 3. Du får herefter 400 kroner i bonuspenge, som du kan bruge på alt sport
 4. Dine bonuspenge skal omsættes 6 gange til minimum odds 1,40, før de kan udbetales (landets laveste gennemspilskrav)

 

Danmark vs Schweiz spiltips

Det er nærliggende, at se på selve kampoddset hvor du i skrivende kan få odds 2,28 hos Unibet. Derudover ligner det også, at kampen modsat sidste opgør kan gå hen og blive målfattig. Her giver Unibet et fint odds på 1,58, og det er disse to tips vi vil fokusere på her nedenfor.

Danmark vinder kampen

Defensiven hos Danmark er en stor styrke, og siden 3-3 kampen i første opgør i gruppen. Har Danmark lukket pænt af, og blot lukket to mål ind i de resterende fire kampe. Samtidig ligger det efterhånden fast, hvilke spillere starter i angrebet hvor Poulsen og Dolberg ligner de to angribere. Sammen med dem, er Eriksen og Braithwaite blandt Hareides foretrukne og det kan blive en slem oplevelse for Schweiz.

Danmark skal finde tilbage til det spil, de viste i storsejrene mod Georgien og Gibraltar. Hvor de vandt med henholdsvis 5-1 og 6-0, selvom mindre selvfølgelig kan gøre det lørdag. Vigtigt er det dog, at de som minimum får puttet et mål i kassen og med Eriksen, Dolberg og Poulsen burde Danmark kunne lykkedes med missionen. En af de brikker, som Danmark manglede i sidste kamp, hvor de skuffende kun fik uafgjort mod Georgien efter 0-0. Er den rutinerede landstræner Åge Hareide, men han er nu tilbage på sidelinjen. Og kan med sin massive rutine, være en stor faktor i den forventede danske sejr!

 

Der kommer ikke flere end 2 mål i kampen

Danmark har hjemmebanefordel og har derudover en rigtig solid defensiv, ført an af målmand Kasper Schmeichel. Foran sig har Premier League stjernen Simon Kjær og Andreas Christensen, og på backpladserne er det med stor sandsynlighed Dalsgaard og Larsen der besidder pladserne. Længere fremme på midtbanen huserer Højbjerg og Delaney, der både har styrker i offensiven men så sandelig også i det defensive arbejde.

Siden den første kamp Danmark spillede mod Schweiz, som endte 3-3. Har begge nationer spillet adskillige målfattige kampe, og i en så vigtig kamp som denne er, kunne det nemt ske igen lørdag. De tre tophold i gruppen Danmark, Schweiz og Irland har spillet fire gange i gruppen. Hvor hvert opgør er endt uafgjort, og kun en kamp er endt med flere end to mål i 3-3 opgøret. De øvrige to opgør er endt 1-1, og vigtigheden af disse kamp betyder normalt også lavtscorende kampe.

 

Regler og vilkår for Unibet bonus

Dette tilbud er tilgængeligt for:

 • Udelukkende nye kunder
 • 18 år eller ældre
 • Bosiddende i Danmark
 • Minimum indbetaling på 40 kroner

Hvordan får jeg mine bonuspenge:

 • Din 400% indbetalingsbonus bliver krediteret til din konto automatisk og med det samme op til et maksimum på 400 kroner
 • Eksempel 1: Indbetal 50 kroner og få 200 kroner i Unibet bonuspenge
 • Eksempel 2: Indbetal 100 kroner og få 400 kroner i Unibet bonuspenge
 • Det indbetalte beløb vil automatisk blive trukket først, før Unibet bonuspengene

Gennemspilning af bonuspenge:

Du kan ikke udbetale bonuspenge førend du har gennemspillet disse. Du kan også vælge, at annullere din bonus ved at kontakte Unibets kundeservice. I så fald vil du miste dine bonuspenge samt miste eventuelle gevinster vundet herfra. Du skal også være opmærksom på, at du skal gennemspille bonuspengene inden for 60 dage fra aktivering af bonussen.

Gennemspil din bonus 6 seks gange på væddemål der minimum giver odds 1,40 eller højere. Kun væddemål der er afgjort indenfor bonussens gyldighedsperiode tæller med (60 dage fra aktivering). Cashed-out bets tæller ikke med i forhold til gennemspilningen. Det er underordnet om du vinder eller taber, alle væddemål tæller med. Hvis du har modtaget en bonus på f.eks. 400 kroner skal du omsætte for 2.400 kroner for, at gennemspille bonussen.

Generelle vilkår:

 • Bonussen kan ikke gennemspilles på andre produkter end Sportsbook
 • Bonussen er gyldig i 60 dage fra aktivering. Hvis bonussen ikke gennemspilles indenfor denne periode, vil såvel bonus samt eventuelle gevinster herfra være tabt
 • Man er ikke berettiget til en bonus ved brug af et eller flere af følgende betalingsmetoder: Paysafecard, Skrill og Neteller
 • Unibet forbeholder sig retten til, at ændre eller annullere denne bonus på et hvilket som helst tidspunkt
 • Unibets generelle regler og vilkår er gældende

 

Få dine bonuspenge lige her

 

Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund