Revolut er en digital bank, der kan bruges i forbindelse med indbetaling til bookmakere.

Siden Revolut kom til i 2015, har de opnået stor succes. Det skyldes især brugervenligheden, de mange funktioner og den store fleksibilitet. For med Revolut får du et væld af måder til at genopfylde dit kort, når det er løbet tør. Dertil er det også muligt at få udstedt enten et VISA eller MasterCard til din Revolut-konto.

Herunder kan du læse mere om, hvordan Revolut fungerer, hvilke bettingsider der tilbyder Revolut, samt blive klogere på sikkerheden. Vi lister også både fordele og ulemper ved Revolut. På den måde er du klædt bedst muligt på til at beslutte, om du vil bruge betalingsmetoden på spillesiderne.

Bookmakere der accepterer Revolut

 • Betal med MobilePay
 • Licens fra Spillemyndigheden
 • Døgnåben kundeservice
Total bonus
100 DKK

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sådan fungerer Revolut

Revolut er 100% app-baseret. Det betyder, at du henter deres app, opretter en konto og herefter har du en digital bankkonto på mobilen. Der er to primære grunde til, at Revolut er en af de hurtigst voksende banker i Europa.

Den første grund er muligheden for at have konti i praktisk talt alle valutaer (inklusiv kryptovaluta såsom Bitcoin). Det gør det billigere at rejse, da man så kan veksle til en god kurs og betale gebyrfrit i udlandet.

Den anden grund er et godt overblik over ens finanser, samt nem og sikker betaling på nettet. For både kan du hos ovenstående bettingsider betale direkte gennem Revolut, men du kan også gratis få Revolut-kort i Apple Wallet og Google Pay.

Det betyder, at du nemt kan holde øje med, hvor mange penge du bruger med hvert kort, samt lukke ned for kort, hvis du har mistanke om, at de kunne blive misbrugt.

Du kan overføre penge til Revolut direkte fra din bankkonto, via dit eksisterende betalingskort, fra en e-wallet som PayPal eller via en af de mange andre overførselsmetoder.

Sådan kommer du i gang med Revolut betting

Indbetaling til bookmakeren med Revolut foregår lidt på samme måde, som når du betaler med et normalt betalingskort. Du kan med fordel følge nedenstående trin-for-trin-guide:

01

Vælg en bookmaker

Log ind på en af ovenstående bettingsider med Revolut.

02

Vælg Revolut som betalingsmetode

Klik dig ind på ”Indbetalinger” og vælg Revolut eller betalingskort som betalingsmetode.

03

Angiv beløb

Indtast det beløb, du ønsker at indbetale til din spilkonto.

04

Bekræft indbetaling med Revolut

Indtast navn og kortoplysninger og gennemfør betalingen.

05

Bookmakeren modtager dine penge

Pengene vil øjeblikkeligt blive sat ind på din spilkonto.

Det bliver ikke meget nemmere at oddse end med Revolut. Ønsker du i stedet at få din gevinst udbetalt, er det lige så nemt som ved indbetaling. Typisk vil gevinsten blive straksoverført til din Revolut-konto.

Derudover kan du, som sagt, få udstedt både VISA og MasterCard fra Revolut. Gør du det, vil du også kunne betale via Revolut med traditionel kortbetaling hos bookmakerne.

Sikkerheden ved at bruge Revolut

Vælger du Revolut som betalingsmetode på danske bettingsider, er sikkerheden helt i top. Revolut har nemlig europæisk banklicens og giver samtidig alle brugere en bankgaranti. Det betyder i al sin enkelthed, at dine indestående penge i appen er sikret for op til 100.000 euro.

Med Revolut bliver dine penge opbevaret på en konto hos centralbanken i Litauen. Herfra kan de både udbetales eller tilbageføres til din danske bank, hvis du foretrækker dette.

Revolut gør også meget ud af at beskytte deres kunder mod misbrug af kortoplysninger. Derfor har de blandt andet gjort det muligt at oprette virtuelle betalingskort hos dem. Det fungerer således, at du opretter et betalingskort og dernæst benytter det til betaling online. Når der er betalt, slettes kortoplysningerne efterfølgende, så disse ikke er mulige et misbruge.

Fordele og ulemper ved Revolut

Revolut har allerede opnået et godt omdømme som betalingsløsning, og en af de helt store fordele ved Revolut er fleksibiliteten. For med Revolut får du mange muligheder, når det kommer til genopfyldning af din konto. Men du får også en masse ekstra funktioner, du kan benytte dig af. Både brugervenligheden og fleksibiliteten er noget, mange spillere sætter pris på, når de oddser.

En ret så væsentlig ulempe ved denne betalingsløsning er dog, at Revolut endnu ikke er så udbredt som decideret betalingsmetode, der er direkte integreret med bettingsiderne. Til gengæld kan du bruge dit Revolut-kort alle steder, hvor du kan betale med VISA og MasterCard.

 • Nem og simpel betalingsmetode
 • Hurtig ind- og udbetaling
 • Mulighed for gebyrfri veksling og hævning
 • Høj fleksibilitet
 • Eget VISA eller MasterCard – enten fysisk eller virtuelt
 • Direkte integration mellem Revolut og bookmakere er en sjældenhed
 • Der kan i nogle tilfælde forekomme gebyrer ved ind- og udbetaling
 • Ingen fysisk filial – kun tilgængelig online

Ofte stillede spørgsmål om Revolut

Hvad er Revolut?

Revolut er en digital bankkonto, hvortil du kan få udstedt både fysiske og virtuelle betalingskort (VISA og MasterCard). Enkelte danske bettingsider er integreret direkte med Revolut, så indbetaling kan foretages lidt i stil med, hvordan Trustly fungerer.

Hvem kan bruge Revolut?

Alle, der opretter en bankkonto hos Revolut, kan benytte sig af denne betalingsmetode. Du sætter blot penge ind på din Revolut-konto, hvorefter du kan bruge Revolut til betaling online og i fysiske butikker.

Kan Revolut bruges til betting?

Ja, Revolut er yderst fordelagtigt, når det kommer til brug på danske bettingsider. For med Revolut kan du hurtigt indbetale til bookmakeren. Når det kommer til udbetaling af din gevinst, bliver denne typisk straksoverført til din konto.

Hvilke bettingsider accepterer Revolut?

På nuværende tidspunkt er det kun Mr Green, der tilbyder direkte betaling via Revolut. Til gengæld kan du bruge kort, der er udstedt af Revolut, til indbetaling på alle danske bettingsider.