AaB’s guldtriumf har næppe gjort interessen for holdets profiler mindre, men klubbens fans skal umiddelbart ikke frygte et storsalg i mesterklubben. Bookmakeren NordicBet forudser, at stort set alle profiler bliver i det nordjyske.

Superligaen er en rugekasse for landets største talenter, og AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde får uden tvivl ekstra travlt i sommerens transfervindue, når bud på klubbens profiler sandsynligvis vil vælte ind i en lind strøm. Spørgsmålet er så, om klubben vil satse på store transferindtægter eller forsøge at fastholde og ligefrem forbedre truppen inden sommerens kvalifikationskampe til Champions League. NordicBet tror på det sidste og er helt oppe i odds 3,20, hvis mindst to spillere fra forårets idealopstilling siger farvel til AaB.

“Flere af AaB’s spillere er unge nordjyder, som i mange år har drømt om at vinde det danske mesterskab med favoritklubben. De fleste af dem vil have godt af at blive i klubben og udvikle sig endnu mere, og der skal overordentligt store summer på bordet for at lokke dem væk fra et hold, der fungerer optimalt på alle parametre og har udsigt til mindst fire ekstremt spændende europæiske kampe inden den nye sæson begynder,” siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Kasper Kusk, Nicolaj Thomsen og Rasmus Jönsson er tre af de profiler, som er nærmest et klubskifte, men med kapitaludvidelsen på plads er AaB ikke længere tvunget til at sælge de bedste spillere.

“Kusk og Thomsen skal nok komme af sted på et tidspunkt, da talentet er åbenlyst, men de vil kun have godt af at få masser af værdifuld international erfaring, som tilmed kan øge deres værdi endnu mere. Situationen er lidt mere speget med Jönsson, som har været meget skadet og er ejet af Wolfsburg, men mon ikke de to klubber kan enes om at strikke en ny lejeaftale sammen, så hele stammen fastholdes inden de store udfordringer i Champions League venter,” siger Tonni Munk Jensen.

AaB spiller torsdag pokalfinale mod FC København, inden sæsonen afsluttes søndag mod AGF.

 

Gå til NordicBet for at oddse på AaBs trup – >


Hvor mange spillere fra forårets idealopstilling i AaB har skiftet klub inden den første Champions League-kvalifikationskamp i juli?

0-1 spiller                      1,30

2 eller flere spillere        3,20


Spillet er baseret på følgende idealopstilling: Nicolai Larsen – Jakob Ahlmann – Kenneth Emil Pedersen – Rasmus Thelander – Patrick Kristensen – Nicolaj Thomsen – Rasmus Würtz – Kasper Risgård – Kasper Kusk – Lukas Spalvis – Rasmus Jönsson