Hos Betsafe kunne man forud for VM få odds 175 på, at Luis Suarez ville bide en modspiller i løbet af turneringen. Det skete som bekendt i gårsdagens kamp mod Italien, og Betsafe må nu udbetale cirka en halv million kroner i gevinster.

TV-seere verden over sad formodentlig og måbede, da Luis Suarez i gårsdagens opgør mod Italien satte tænderne i Giorgio Chiellini. Da den temperamentsfulde uruguayaner sidst luftede tandsættet i en fodboldkamp kostede det ham nemlig ti dages karantæne. Man skulle altså tro, at Suarez havde lært sin lektie.

Det troede man også hos Betsafe, der forud for VM tilbød odds 175 på, at Suarez ville bide en modspiller i løbet af turneringen. Hele 39 kunder havde dog lugtet lunten. Derfor må Betsafe til lommerne og udbetale cirka en halv million kroner i gevinster.

“Som man kan fornemme på det høje odds, så lå det relativt langt ude i vores fantasi, at Suarez atter ville sætte tænderne i en modstander. Her må vi bare sige, at vores kunder har en skarpere sans for psykoanalyse end os. Og det må vi så betale prisen for”, siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.


Forventer lang karantæne
Suarez slap fra biddet uden en straf fra dommeren, men FIFA er gået ind i sagen og har bebudet disciplinære konsekvenser. Hos Betsafe forventer man en rekordlang karantæne til Suarez.

“Det er fuldstændig uhørt, at en mand render rundt og bider på en fodboldbane. Den slags afvigende adfærd kan FIFA og VM-turneringen simpelthen ikke holde til. Derfor tror vi ikke blot, at Suarez sendes hjem fra VM, vi tror heller ikke, at han får lov at spille flere landskampe i 2014”, lyder det fra Thomas Holm.

 

Odds på Luis Suarez fremtid på Betsafe her – >

 

 

Hvor lang karantæne idømmes Luis Suarez af FIFA?

Får ikke lov at spille flere landskampe i 2014          1,55

Får lov at spille landskampe igen i 2014                 3,10

Karantæne under resten af VM                               5,25

Ingen karantæne                                                     10

Udelukkes permanent fra landsholdsfodbold          50