Hvilket par vinder Love Island? Se samtlige odds her

De næste seks dage klokken 22:00 skal du tune ind på TV3, da der sker ting og sager i programmet Love Island Danmark. Vinderne af den allerførste sæson skal findes på lørdag, og du kan påvirke programmet via Love Island Danmark-appen, så det er bare med at downloade den og komme med gode inputs og forslag.

Konceptet minder en smule om Paradise Hotel, da man ryger ud, hvis man mangler en partner. Til sidst står der så et enkelt par tilbage, som vinder konkurrencen og førstepræmien på en kvart million kroner. Men ender de med at dele pengene, og hvem vinder denne sæson af Love Island Danmark? Du finder naturligvis en masse odds på Love Island hos Danske Spil!

 

Odds på Love Island hos Danske Spil
*Find spillet her; Oddset -> Flere Sportsgrene -> Underholdning

 

Odds på Love Island

Lige pt. kan du oddse på fem par hos Danske Spil. Der er tre forhåndsfavoritter på nuværende tidspunkt; Oliver & Julie, Jonas & Ida samt Joakim & Olivia. Herefter finder vi de to underdogs; Kasper & Josefine samt Jacob & Nathalie. Der kan selvfølgelig lynhurtigt ske ting og sager, hvis der kommer nye deltagere ind. Nedenfor kan du se samtlige odds på Love Island hos Danske Spil (opdateres dagligt).

Par Odds
Oliver og Julie 1,75
Jonas og Ida 2,40
Joakim og Olivia 5,00
Kasper og Josefine 12,00
Jacob og Nathalie 20,00

 

Hvad går Love Island ud på?

Har du ikke set Love Island fra Australien, England, Norge, Sverige og/eller Tyskland, så er du måske en smule i tvivl om, hvad det er for noget. Det er nemlig første gang, at programmet har premiere i Danmark, men der har allerede været fire sæsoner i Storbritannien, og programmet er voldsomt populært. Der var eksempelvis mere end fire millioner engelske TV-seere sidste sæson.

Den danske udgave startede med elleve singler (seks piger og fem drenge), som tjekkede ind i slutningen af oktober måned. De skal så deles op i par og duellere i seks uger om æren og den kvarte million skattefrie kroner. Løbende tjekker der flere singler ind, og det er totalt tilfældigt, hvor mange der er tale om fra gang til gang. Alt dette sker selvfølgelig i et forsøg på at finde den helt store kærlighed mellem de mange deltagere. Der er dog også statsgaranti for en masse trekantsdrama, hjertesorg, intriger, jalousi og utroskab.

På lørdag bliver vinderparret fundet. Herefter bliver de så sat på en test for at se om den kvarte million skal deles, eller om én af dem ender med at røvrende den anden og tager hele præmiepuljen for sig selv. Præcis som vi kender det fra Paradise Hotel.

 

Du kan være med via Love Island-appen

I modsætning til Paradise Hotel hvor det hele er filmet lang tid i forvejen, så bliver Love Island filmet 24 timer før, at det bliver sendt i fjernsynet. Derfor har du rig mulighed for at påvirke udfaldene via deres app. Her kan du blandt andet være med til at stemme folk ud, give nogle af parene noget alenetid, komme med forslag til temafester eller diskutere hvem der er den mest lækre deltager. Bare hent Love Island Danmark-appen i enten Google Play-butikken eller App Store og så kan du være med. Det er et rigtig fedt koncept, og der er nu noget over et inkluderende TV-program i stedet for noget som er filmet et halvt år i forvejen. Derudover betyder det jo også, at man rent faktisk har en chance for et påvirke ens væddemål, hvilket bare gør det endnu federe!

 

Odds på Love Island hos Danske Spil
*Find spillet her; Oddset -> Flere Sportsgrene -> Underholdning

 

Officielt logo for Love Island Danmark