Hvem trækker Danmark til VM i Rusland? Se odds her

På fredag klokken 16:00 går det løs, når der trækkes lod til VM-grupperne. Hos Danske Spil kan man allerede nu oddse på, hvem Danmark ender i gruppe med, og der er gode penge at hente, hvis man kan gætte alle tre modstandere.

 

Odds på hvem Danmark kommer i gruppe med hos Danske Spil

 

Lodtrækningsregler

 • Der skal være mindst et europæisk land i hver gruppe.
 • Der kan kun være to europæiske lande i samme gruppe.
 • Der kan ikke være to nordamerikanske lande i samme gruppe. To sydamerikanske lande kan heller ikke være i gruppe med hinanden.
  • Det vil sige, at Brasilien og Peru for eksempel ikke kan ende i gruppe med hinanden.
  • Det betyder også, at Mexico og Costa Rica ikke kan ende i samme gruppe som Panama.
 • Der kan heller ikke være to afrikanske lande i samme gruppe. To asiatiske lande kan heller ikke være i gruppe med hinanden.
  • Det vil sige, at Egypten, Senegal og Tunesien ikke kan ende i gruppe med Marokko og Nigeria
  • Derudover kan Iran ikke ende i samme gruppe som Australien, Japan, Saudi Arabien eller Sydkorea.

 

Seedningslag et

I det første seedningslag finder man nationer som Brasilien, Argentina, Tyskland, Frankrig, Portugal, Belgien og Polen. Hvis man tror på, at Danmark ender i gruppe med en af de to sydamerikanske lande (Brasilien eller Argentina), kan man få odds 5,50. Hælder man derimod mere til at Danmark trækker et europæisk land (Tyskland, Frankrig, Portugal, Belgien eller Polen) belønnes dette med odds 8,00. Trækker Danmark værtsnationen Rusland fra den europæiske kvalifikation giver dette også odds 8,00.

 

Seedningslag to

I andet seedningslag kan Danmark trække nationer som Mexico, Colombia, Peru, Uruguay, Spanien, England, Kroatien og Schweiz. Danske Spil vurderer, at Danmark har størst mulighed for at trække Mexico fra den nordamerikanske kvalifikation, og derfor får man odds 4,50, hvis det sker. Hvis Danmark derimod trækker et af de tre sydamerikanske lande (Colombia, Peru eller Uruguay) belønnes dette odds 5,50, mens de fire europæiske lande (Spanien, England, Kroatien eller Schweiz) giver odds 12,00.

 

Seedningslag fire

I det sidste seedningslag er der mulighed for at trække enten Marokko, Nigeria, Australien, Japan, Saudi Arabien, Sydkorea, Panama eller Serbien. Hvis Danmark trækker et af de to lande fra den afrikanske kvalifikation (Marokko eller Nigeria) får man odds 5,00. Trækker Danmark derimod en af de fire lande fra den asiatiske kvalifikation (Australien, Japan, Saudi Arabien eller Sydkorea) giver det odds 7,25. Ender det med at blive Panama fra den nordamerikanske kvalifikation er der odds 8,25 at hente. Hvis Danmark trækker Serbien fra sidste seedningslag belønnes dette med odds 37,50.

 

Grunden til det høje odds på Serbien er, at alle landene fra seedningslag et udtrækkes først efterfulgt af alle landene fra seedningslag to og tre. Da Danmark er et europæisk land er der altså ikke en særlig stor chance for, at det stadig er muligt, at trække endnu et europæisk land i sidste seedningslag.

 

Odds på hvem Danmark kommer i gruppe med hos Danske Spil

 

Oddset logo