I aften tørner Horsens og Viborg sammen i returopgøret af nedryknings-playoff’en, og her fører Viborg med 3-0 fra det første opgør. Ikke meget tyder på, at Horsens kan få vendt kampen til egen fordel, men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig.

Når vi ser på odds på Horsens vs Viborg, er det gæsterne som er favoritter til at vinde denne kamp også. bet365 tilbyder odds 2.90 på AC Horsens, 3.50 på uafgjort og odds 2.30 på Viborg, og derudover kan du spille på en række andre væddemål, såsom korrekt målscore, målscorere i kampen osv.

Placér dine bets på Horsens vs Viborg nu, og tænd for TV3 Sport 1 tirsdag d. 16. maj kl. 20.00, hvor hjemmeholdet bør blæse til angreb fra kampens start i jagten på en 3-0 sejr (odds 34.00) eller 4-0 (odds 67.00).

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Spilforslag til Horsens vs Viborg

Horsens har kun vundet to af de sidste 13 kampe, og synes ikke just at være på vej i bedre form. Sidste uges 3-0 nederlag i Viborg understregede, at Horsens befinder sig i en gigantisk spillemæssig krise, og man skal være stor fan af De Gule for at finde tro på en samlet sejr i aften.

Viborg har kun tabt tre af de sidste 14 kampe, og denne kamp ligger godt til viborgenserne, som kan stå dybt i banen og true Horsens på livsfarlige omstillinger. Hvis Viborg scorer bare én gang, skal Horsens score mindst 5 mål for at gå videre. Horsens har generelt meget lidt at skyde med rent offensivt, og Viborgs forsvar har stået solidt i de seneste seks kampe, hvor der kun er lukket tre mål ind.

Vi tror på en Viborg sejr til odds 2.30, selv om gæsterne ikke behøver jagte den.

Spil på kampen hos bet365.dk >>