260x154_nordicbetDer var ikke mange, der spåede Hobro de store chancer, da de rykkede op i landets bedste række. De fleste synes. at det var meget charmerende, at “bondeholdet” Hobro fik lov at komme en tur op i den bedste liga, men ingen forventede, at de ville blive der særlig længe.

Hobro er dog i gang med at give svar på tiltale, hvor de i øjeblikket fører den danske Superliga. Som om det ikke er nok, så kommer det ovenpå sejre over OB, Brøndby og senest FCK med en svimlende 0-3 sejr.

Sejren over FC København er den største sensation i dansk fodbold i otte år, hvor man skal helt tilbage til 2006 for at vinde et højere vinderodds på en fodboldkamp.

Hobro kunne nemlig spilles til odds 10.60 inden kampstart, og det odds gik som bekendt hjem. Det var de færreste, der havde spillet på en Hobro sejr, men nogle havde altså gjort det, og de kunne glæde sig over det høje odds.

For otte år siden skabte SønderjyskE en ligende triumf, da de vandt i Brøndby til odds 12.00.

“Hobro er en fantastisk fodboldfortælling, som i øjeblikket bare bliver bedre uge for uge. Sejren i OB var overraskende, men kunne dog forklares, mens 2-0 mod Brøndby trods alt var på hjemmebane. Men 3-0 i Parken mod de soleklare guldfavoritter og Danmarks klart dyreste trup giver jo næsten ingen mening, og stort set ingen kunder havde spillet 2-tallet”, lyder det fra NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Hobro gav inden sæsonen gik i gang blot 1.07 på, at de rykkede ned, men det odds er nu oppe i hele 2.10 hos NordicBet.