Hobro IK – FC København odds: Kriseramte klubber mødes på DS Arena

Der står et fedt rundt nul ud for både Hobros og FC Københavns pointtotal. Det er altså to mandskaber med hårdt brug for en sejr, som der sætter hinanden stævne på DS Arena. Værterne er ramt af skader til deres to store profiler, mens gæsterne har spillet europæisk i midtugen. Det kan derfor sagtens gå hen og blive en tæt affære.

Allan Kuhn fik en dårlig start på tilværelsen som cheftræner for hobrogenserne. Ikke nok med at han måtte udskifte både Jonas Brix-Damborg og Pål Alexander Kirkevold med skader, så tabte hans hold også med 3-1 til oprykkerne fra Vejle.

Ståle Solbakken har heller ikke fået styr på sine spillere endnu. Efter de første tre kampe så har de slået KuPS ud af Europa League-kvalifikationen med 2-1 og tabt til AC Horsens i Parken med 1-2. Langt fra godkendt for en kæmpestor klub som FCK.

Hovedstadsklubben er blevet gjort til favoritter hos diverse bookmakere. Hos betfair er der eksempelvis odds 1,75 på en udesejr. En hjemmesejr belønnes derimod med odds 4,75. Et uafgjort resultat giver pengene 3,80 gange igen.

Har man endnu ikke oprettet en konto hos betfair, kan man i øvrigt få odds på en FCK-sejr.

 

Tryk her og få odds 9 på FCK-sejr

 

Optakt: Hobro IK – FC København

Kan Allan Kuhn løfte byrden?

Thomas Thomasberg er taget til Randers, hvilket betyder, at det nu er den tidligere AaB-assistent Allan Kuhn, som står i spidsen for Hobro. Umiddelbart ligner det at han går en rigtig svær sæson i møde. Et par af hans stamspillere er nemlig smuttet, mens der ikke rigtig er kommet forstærkninger ind den anden vej. Björn Kopplin er taget til Brøndby på en fri transfer. Derudover har Wilfried Domoraud og den unge målmand Nicolaj Jørgensen heller ikke fået deres kontrakter forlænget. Indtil videre er det kun den 19-årige midtstopper Alexander Molberg fra OB, den 21-årige keeper Adrian Kappenberger fra FC Helsingør og den tidligere FCK-angriber Julian Kristoffersen, som er blevet hentet ind.

Allan Kuhn skal altså virkelig toppræstere, hvis han vil følge op på den fine sidste sæson, hvor hobrogenserne vandt deres nedrykningsgruppe i overbevisende stil. Det helt store spørgsmål er dog, om de kan holde på Mål-Pål. Den norske goalgetter bombede på livet løs i 2017/18, hvor han noterede sig for 22 scoringer samt fire oplæg. Det var nok til at kunne kalde sig Superliga-topscorer. Selvom han har forlænget sin aftale indtil udgangen af 2021, så er det hovedsageligt med henblik på et salg. Skulle det gå hen og blive i dette transfervindue, at han smutter, så bliver Hobro pludselig en nedrykningsfavorit, hvis de ikke allerede er det.

Til dette opgør er der dog ingen Pål Alexander Kirkevold. Han må således se til fra tribunen sammen med den normale anfører og sekser Jonas Brix-Damborg, da de begge to døjer med skader. Det er kæmpe tab for hjemmeholdet, da angriberen og den defensive midtbane er kæmpe profiler, og der ikke umiddelbart er en direkte erstatning i truppen.

 

Gang i Ståle Solbakkens svingdør

FC Københavns officielle logoFCK har til gengæld været rigtig aktive på transfermarkedet. Federico Santander, Andrija Pavlović og Erik Johansson er blevet solgt til henholdsvis Bologna, Rapid Wien og Djurgården, mens Uros Matić er blevet lånt ud til Austria Wien. Derudover så har Youssef Toutouh og László Köteles begge forladt klubben efter kontraktudløb. Ståle Solbakken har signet angriberen Kenan Kodro fra Mainz, målmanden Jesse Joronen fra AC Horsens, den hjemvendte helt Dame N’Doye og landsholdsstopperen Andreas Bjelland på frie transfers samt midterforsvaren Sotiris Papagiannopoulos fra Östersunds. Han har altså haft den helt store pengepung frem, men det tager som bekendt tid at spille et helt nyt hold sammen.

Deres største problem er sådan set også den store udskiftning, som der har været kontinuerligt de sidste par sæsoner. Stammen på holdet er så godt som væk, og de nye spillere har haft rigtig svært ved at leve op til de tårnhøje forventninger. Derudover er det svært at blive klog på, hvem den egentlige førsteholdsmålmand er. Stephan Andersen stod mod AC Horsens i premieren, men særligt ved 0-2-målet så han ekstremt usikker ud. Jesse Joronen gjorde dog heller ikke lige frem god reklame for sig selv i torsdags mod finske KuPS i Europa League, hvor han havde et par yderst tvivlsomme indgreb. Det var da også hans første betydende kamp siden april, så der skal bankes en masse rust af, inden han er tilbage i topform.

Både den unge angriber Jonas Wind, den alsidige midtbanemand Nicolaj Thomsen og den cypriotiske goalgetter Pieros Sotiriou er allesammen ude på ubestemt tid med skader. De kommer derfor ikke i aktion mandag aften.

 

Spilforslag til Hobro IK – FC København

Først og fremmest anbefaler vi selvfølgelig, at man opretter en bruger hos betfair, hvis man ikke allerede har sådan en. Odds ni på en sejr til Ståle Solbakkens spillere er nemlig et brandgodt tilbud.

Der er således ikke den store tvivl om, hvem der må påtage sig favoritværdigheden i dette opgør. Selvom løverne har spillet europæisk i midtugen, og der måske er et par trætte stænger i truppen, så skal de vinde. Tre point er et must, og de burde også være inden for rækkevidde.

Uden Mål-Pål og Brix-Damborg er det nemlig et ramponeret Hobro-mandskab, som de møder. Selvom københavnerne har store spillemæssige problemer, så kan vi simpelthen ikke se dem smide point til hobrogenserne. Gæsterne burde komme på tavlen, og det har vi svært ved at se værterne gøre. Det ender med en smal udesejr.

Derfor anbefaler vi at spille på, FC København vinder kampen til odds 1,75 hos betfair.

 

Spil på en sejr til FCK lige her