Hobro sikrede sig i går oprykning til Superligaen for første gang i klubbens historie, men skal man tro bookmakeren NordicBet, bliver det en kort og brutal oplevelse for den lille klub. Hobro står til at blive det dårligste Superliga-hold siden Haderslevs bundrekord for 14 år siden.

Før denne sæson var en niendeplads i 1. division det bedste resultat nogensinde for Hobro. Holdet blev endda nævnt som en af nedrykningskandidaterne for et år siden, men efter en sensationel sæson, hvor ikke mindst efteråret lagde grobunden for en af de mest spektakulære Superliga-oprykninger i nyere tid, er klubben med fyraftensproffer nu klar til at bide skeer med de helt store i dansk fodbold.

De fleste af Hobros spillere har aldrig betrådt græsset til en Superliga-kamp, og NordicBet forudser, at Hobro bliver det dårligste Superliga-hold siden sæsonen i 2000-01, da Haderslev hentede sølle 11 point. Får Hobro det laveste antal point i 14 år, betaler NordicBet pengene 1,20 gange igen, mens en nedrykning er helt nede i odds 1,05.

“Hobros oprykning er en fantastisk positiv fodboldhistorie, som beviser, at det ikke altid er de dyreste fodboldhold, der vinder kampene. Springet bliver dog så stort, at det vil kunne mærkes i stort hver eneste kamp. Vi forventer ikke mere end 2-3 sejre til Hobro, hvilket betyder, at de højst sandsynligt bliver det dårligste Superliga-hold i 14 år,” siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og uddyber:

“Selv om Hobro ganske vist vil hente nye spillere og forsøge at købe truppen fri om eftermiddagen, vil forudsætningerne for at præstere optimalt stadig være så milevidt fra de andre Superliga-klubber, at Hobro vil være undertippet i samtlige 33 kampe. Om de ligefrem vil slå Haderslevs bundrekord er nok tvivlsomt, men det kommer også an på, hvor mange midler man ønsker at bruge på at forhindre den nedrykning, som på forhånd ser uundgåelig ud.”

 

Odds på Hobro hos NordicBet.dk her – >

 

Ender Hobro med det laveste pointantal i Superligaen siden 2000-01 sæsonen?

Ja               1,20

Nej             4,00

Rykker Hobro ned fra Superligaen?

Ja               1,05

Nej             7,75