Hobro IK – AaB odds: Forsætter Mål-Pål sin storform?

Det er ikke overraskende, at denne kamp er top imod bund. Det er dog overraskende, at Hobro er topholdet og AaB bundholdet. Hjemmeholdet ligger i øjeblikket på fjerdepladsen i Superligaen, og de er ubesejrede i deres seneste fire kampe. AaB derimod har kun vundet en af deres seneste fire kampe, og det ser endnu en gang ud til, at de skal spille om nedrykning i foråret.

Den helt store historie i Hobro i denne sæson har været angriberen Pål Alexander Kirkevold. Mål-Pål, som han er blevet døbt, har scoret 11 kampe i træk, hvilket er ny rekord i Superligaen, og han har dermed skrevet sig ind i historiebøgerne.

Ligesom Pål Alexander Kirkevold har AaB også scoret 13 mål i denne sæson. Netop manglen på mål er selvfølgelig AaBs helt store problem, og det er tydeligt, at der simpelthen ikke er nok kvalitet hos klubbens offensive spillere.

Bookmakerne forudser endnu en AaB-nedtur, da de har gjort Hobro til favoritter. Det er et hårdt slag imod den stolte Aalborg-klub at se lillebroren overtage favoritværdigheden, men sådan er det. Hos NordicBet får man odds 2,31 på en Hobro-sejr, imens AaB er helt oppe i 3,25. 

Læs vores anmeldelse af NordicBet her.

 

Spil på kampen hos NordicBet

 

Optakt: Hobro IK – AaB

Hobro IK

Hjemmeholdet har været denne sæsons helt store overraskelse. Efter 14 spillerunder ligger Hobro på Superligaens fjerdeplads, og de har virkelig imponeret. Blot tre gange i denne sæson har Hobro forladt banen med nederlag, og de er ubesejrede i deres seneste fire kampe.

Ligesom sidst Hobro rykkede op, bygger deres store succes på et fantastisk kollektiv af hårdtarbejdende spillere. Hele truppen giver alt for holdet, og det skinner virkelig i gennem på kampdagene. I modsætning til sidst de var oppe, har de dog nu også Superligaens varmeste angriber.

Mål-Pål er i øjeblikket topscorer i Superligaen med 13 kasser, og han har scoret i de seneste 11 Superliga-kampe. Han har endda scoret flere mål end Randers FC og FC Helsingør og samme antal som AaB, hvilket virkelig understreger hans gode form. Kirkevold blev for nylig udtaget til det norske landshold, og han er sprængfyldt med selvtillid i øjeblikket.

Til kampen imod AaB må Hobro stadig undvære den skadede anfører Mads Justesen. Derudover er langtidsskadede Wilfried Domoraud også stadig ude. Heldigvis vender den dygtige midterforsvarer Rasmus Minor tilbage fra karantæne.

 

Scorer Kirkevold igen?

NordicBet forudser, at Pål Alexander Kirkevolds scoringsstime stopper i denne weekend. Bookmakeren har udbudt odds på nordmandens chancer for at komme på tavlen, og de er ikke optimistiske. Hos NordicBet får man således odds 1,80 på, at Kirkevold ikke scorer. 

Tror man, at Kirkevolds vilde målstime fortsætter, kan man også oddse på, hvor længe den varer. Hos NordicBet kan man nemlig spille både på, hvornår stimen præcis ender, men også over/under-spil på længden af stimen. For eksempel får man odds 200 på, at stimen varer i mere end 18 kampe.

Du kan se alle oddsene på Mål-Pål i denne artikel.

 

Spil på Kirkevolds målstime her

 

AaB

Hvor Hobro har imponeret hele Danmark, har aalborgenserne været en af sæsonens helt store skuffelser. AaB har blot vundet tre kampe i denne sæson, og Morten Wieghorst nærmer sig efterhånden en fyreseddel. Målsætningen før sæsonen var en plads i mesterskabsslutspillet, men dette virker langt fra realistisk i øjeblikket. AaB har ganske vist kun fem point op til OB på sjettepladsen, men spillet flyder slet ikke, og hullet bliver større og større.

I sidste weekend tabte AaB med 2-0 på hjemmebane til netop OB, hvilket forværrede deres krise. På trods af de dårlige resultater, har sportsdirektør Allan Gaarde dog stadig stor tiltro til Wieghorst.

– Vi er et hold under udvikling og ikke afvikling, og vi har forventninger om, at den her sæson nok skal udmønte sig godt. Vi er en stor klub, og det er logisk, at vi har ambitioner på kort sigt. Vi kan ikke bare tale om proces, sagde Allan Gaarde til bold.dk efter kampen.

I samme omgang konkluderede Wieghorst, at de havde spillet fint, men at de simpelthen var for uskarpe foran mål. AaB har blot scoret 13 mål i denne sæson, og det er dermed svært at være uenig med ham.

Til kampen imod de nordjyske naboer på aalborgenserne undvære Patrick Kristensen, Magnus Christensen, Marco Ramkilde og reservemålmand Michael Lansing. Heldigvis gjorde Rasmus Würtz comeback imod OB, da han fik de sidste 20 minutter på banen efter en skadespause.

 

Spilforslag

Det er svært at se AaB få det store med fra Hobro i deres nuværende forfatning. De aalborgensiske spillere hænger virkelig med hovedet for tiden, og de er slet ikke skarpe nok foran mål. Morten Wieghorst har endnu ikke formået at sætte sit præg på holdet, og det er svært at se ham vende situationen. Wieghorst er en dygtig træner, når tingene går godt, men han er ikke en mand, der kan indgyde fight og hårdt arbejde i sine spillere.

Hobro derimod flyver på en bølge af medvind, og de kan nærmest ikke sætte en fod forkert. De gul-blå har dog spillet en del kampe uafgjort i denne sæson, og de spillede i midtugen en hård pokalkamp imod FC Nordsjælland.

Vi tror, at hjemmeholdet tager sejren, men vælger alligevel en forsigtig tilgang til kampen. Derfor anbefaler vi, at man spiller på en Hobro-sejr draw-no-bet til odds 1,59 hos NordicBet. Her får man sit indskud tilbage, hvis kampen ender uafgjort. På den måde får man lidt ekstra sikkerhed.

 

Følg spilforslaget hos NordicBet