I dag er der ingen kampe i tv, så vi på odds.dk har i stedet kigget programmet og forsøgt at finde et spilforslag med værdi i til jer.

Vi er havnet i den bedste række i Finland, hvor de forsvarende mestre fra Helsinki kæmper for at hænge på Honka i topstriden. En sejr over FC Lahti i dag vil bringe HJK Helsinki til tops igen. FC Lahti er et af de dårligste hold i Finlands bedste række og hjemmesejren er der ikke meget tvivl om. Det er heller ikke den, vi har valgt at fokusere på.

Selvom Lahti ligger næstsidst i den finske række, så er det ikke fordi de har et dårligt forsvar. Kun 17 mål i 15 kampe har de lukket ind. De har selv kun scoret 8. Det er med andre ord ikke et målrigt hold i nogen af enderne, der går på banen. På udebane mod Helsinki må man desuden forvente, at de pakker sig maksimalt muligt fra start.

HJK Helsinki skal forsøge at dirke FC Lahti’s kompakte forsvar op, og selvom vi forventer, at det vil lykkes før eller siden, så forventer vi ikke, at det bliver en let opgave. FC Lahti virker ekstremt usandsynligt, at de scorer, så vi har kig på “under 2.5 mål”. Den primære grund hertil er naturligvis, at oddset er ganske højt. NordicBet giver 2.28 og det er væsentligt over markedet.

Det er ikke et spil, hvor man skal tømme lommerne for alt, man har, men på en dag med meget lidt udbud er det et ganske godt spil. Vi på odds.dk betegner det som værende EV-neutralt (og så kan man få styret sin spillelyst alligevel uden at tabe penge).

Dagens spilforslag:

HJK Helsinki-FC Lahti “Under 2.5 mål” til odds 2.28 hos NordicBet

På en unitskala fra 1-10, så vil det være et 2/10 bet.

God fornøjelse med odds.dk’s allerførste spilforslag og held og lykke med det. Kampstart er 17:30 og kampen kan følges via diverse live opdateringer på nettet – eller hvis man tilfældigvis er i Helsinki og har lyst til at tage på stadion 🙂