danmark-ungarn-flag

Danmark fik en forrygende start på håndbold EM 2016 i Sverige, da det mandag aften blev til en fortjent 21-22 sejr over Montenegro. Nu venter Ungarn i den næste kamp – onsdag d. 7. december kl. 20.45 – og her ligner det to point til Danmark endnu engang.

Ungarn tabte deres første kamp med 22-27 til Tjekkiet, som på forhånd var udråbt til puljens svageste hold, og som du kan læse i vores spilforslag forneden, giver det anledning til at tro på en komfortabel dansk sejr mod Ungarn.

bet365 giver odds 1.45 på dansk sejr, mens der er odds 3.60 på Ungarn. Uafgjort kan spilles til odds 9.00, og derudover har bet365 et stort udvalg af special-odds på Danmark vs Ungarn.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Spilforslag til kampen

Danmark fik selvtillid ud af sejren mod de dygtige montenegrinere mandag aften, og ser ud til at være stærkere end Ungarn på mange parametre. Ungarn tabte med hele fem mål til Tjekkiet i deres første kamp, og så generelt ikke skræmmende ud i det opgør. Tjekkiet havde kun de færreste regnet med før kampen, og det må anses som lidt af en overraskelse, at Ungarn i den grad blev sat til vægs af tjekkerne.

Det bør kunne blive til endnu en dansk sejr her, og formentlig endda også en mere overbevisende en af slagsen, end vi så mod Montenegro.

bet365 giver odds 2.05 på Danmark -2,5 mål handicap, hvilket vil sige, Danmark skal vinde med tre overskydende mål, før der er gevinst. Vi tror da også på, at Danmark kan gøre Tjekkiet kunsten efter, og banke en sikker sejr ind mod Ungarn.

Ungarn tabte deres seneste kamp med fem mål, og hvis man tror kampen ender med nogenlunde samme målforskel mod Danmark, er der god værdi i odds 3.75 på dansk sejr med mellem 4-6 overskydende mål.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Danmark vs Ungarn

Det blev en dramatisk åbning på EM for Danmark, da det i første opgør blev til 21-22 sejr mod Montenegro. Danmark var på forhånd udråbt til gigantiske favoritter hos bookmakerne, men kunne ikke indfri forventningerne mod de stærke montenegrinere.

Danmark fik en svær start på kampen, hvor kun en storspillende Sandra Toft i det danske mål holdt Montenegro i kort snor. Toft snuppede bl.a. to straffekast, hvoraf hun greb det ene. Det var med til at sætte gang i danskerne, som styrede det meste af 1. halvleg og kunne gå til pausen med en føring på 11-14.

Allerede fra start af 2. halvleg kom Danmark igen i problemer, og bare fire minutter inde i anden halvleg var stillingen 14-14. Det kunne også være gået helt galt for danskerne, for Montenegro var foran to gange i anden halvleg med en ét måls føring, som Danmark dog hurtigt fik vendt til dansk favør igen.

Se også: Odds på vinderen af EM i håndbold

Kampens afslutning blev en vaskeægte gyser, da Montenegro udlignede med halvandet minut tilbage på uret. Med et halvt minut igen fik Heindahl et straffekast som Stine Jørgensen eksekverede, og da Montenegro ikke formåede at score mere i kampen, endte dramaet altså med en 21-22 sejr til Danmark.

 

Uimponerende ungarer

Ungarn vandt bronze i 2012, men ellers har de ungarske håndbold-piger ikke været i nærheden af ædelt metal ved en slutrunde i mange år. I 2014 blev det til en sjetteplads, og ved VM i ’13 og ’15 blev det til en 8.- og 11.-plads. Ungarn har ikke kvallet sig til de to seneste OL, og der er heller ikke mange der levner dem en chance ved dette EM i Sverige.

Ungarn åbnede EM med et 22-27 (10-13 ved pausen) nederlag til Tjekkiet, hvor Ungarn stort set var bagud hele kampen. Kortvarigt fik Ungarn fat i anden halvleg, men Tjekkiet viste sig alt for stærke for Ungarn i kampens slutning og stak af ved at hamre den ene bold i kassen efter den anden i kampens sidste minutter.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

em_2016_logo