Em i håndboldOnsdag d. 22 januar spiller Danmark sin sidste kamp i gruppespillet ved EM i Herrehåndbold mod Island. Danmark er igen favoritter, men ikke helt så store som Danmark tidligere har været. Således er bookmakeren bet365 klar med odds 1.35 hvis de danske drenge vinder den sjette kamp ved EM på hjemmebanen.

Island giver tilsvarende odds 3.80 for en sejr, så man skal altså ikke forvente en walk over.

En af grundene til det højere odds på dansk sejr mod Island, skal givet findes i at Danmark allerede har vundet sin gruppe ved mellemrunden.

Det er altså helt ligegyldigt om Danmark taber eller vinder. Derfor vil der givet blive sparet nogle spilere forud for semifinalen fredag, og det kan være Islands mulighed.

Island har stadigvæk mulighed for at at følge danskerne med videre hvis de vinder, men det kræver at Spanien taber sin sidste kamp mod Makedonien.

Til kampen mod Island kan man som altid spille på et hav af spil. Det gælder alt fra hvem der scorer kampens første mål, til hvilken halveg der bliver scoret flest mål i. Nedenfor kan du se alle de bedste odds, som du kan spille hos bet365. Her får du også op til 1.000 kroner i Odds Bonus.

 

FÅ BET365 BONUS HER

Gå til bet365 for at spille på kampen – Husk at få dine 1.000 kroner i Odds Bonus

 

De bedste odds på Danmark vs Island

 

Danmark vinder hjemme til odds 1.35 på bet365

Kampen ender uafgjort til odds 12.00bet365

Islandvinder kampen til odds 3.80 på bet365

 

Få odds 1.85 på dansk sejr ved at spille på handicap

 

Da Danmark allerede er videre til semifinalen, skal Danmark kun vinde med 4 eller flere mål for at du kan score odds 1.85 på en dansk sejr. Tilsvarende kan du spille på at Island fører med 3 mål fra start, og få odds 1.90 hvis Island vinder kampen.

Har du tiltro til at de danske reserver nemt vinder kampen mod Island, så kan du få odds 3.32 hvis Danmark vinder med 7 eller flere mål.

Gå til bet365 for at spille her – >

 

Spil på hvilken halveg der bliver scoret flest mål i

 

Til kampen mod Island kan du naturligvis også spille på, hvilken halveg der bliver scoret flest mål i.

Nok engang giver bet365 det højeste odds på at der bliver scoret flest mål i første halveg. Det kan man måske undre sig over, når der gang på gang er blevet scoret flest mål i første halveg af Danmarks kampe ved EM i Herrehåndbold. Undtagelsen var dog kampen mod Ungarn, hvor der blev scoret 2 mål mere i anden halveg.

Tror du på at der bliver scoret flest mål i første halveg kan du få odds 2.50, og du kan få odds 1.60 hvis der kommer flest mål i anden halveg. Tror du at der bliver scoret lige mange mål i hver halveg, så kan du lige nu få odds 12.00bet365.

Gå til bet365 for at spille her ->

 

Hvem scorer kampens første mål ?

 

I de første 5 kampe har vi kigget på hvem der først scorede 1, 5 og 10 mål. Denne gang har vi valgt at kigge på hvilket holder der først scorer 15 mål. Her kan man få en hurtig afgørelse og er altså ikke afhængig af, hvem der ender med at vinde kampen. Danmark har været først til 15 mål i alle sine kampe ved dette EM.

Tror du at Danmark kommer bedst fra start og først scorer de første 15 mål, så kan du lige nu score odds 1.38. Tror du mere på at det er Island der scorer de første 15 mål, så kan du lige nu få odds 2.85 på bet365

Danmarks sidste kamp i mellemrunden ved EM i Herrehåndbold 2014, bliver spillet mandag d. 20 januar klokken 20.25. Kampen kan naturligvis ses live på Tv2.