BetXpert-Konkurrence: Ciffertip FCK – Sevilla og vind 500 kr.

Deltag i BetXperts ciffertip-konkurrence til det store Champions League-opgør i Parken mellem FC København og Sevilla. Du kan vinde et gavekort på 500 kr. 

Vi får igen chancen for at opleve Champions League-bold i København, og det fejrer vores partnerside BetXpert med en brugerkonkurrence, hvor du kan løbe af sted med et gavekort på 500 kroner, hvis du er skarp og kan ramme korrekt resultat af FC København – Sevilla.

Det blev til et 0-3-nederlag til FCK i deres første gruppekamp, da de rendte ind i et veloplagt Dortmund-mandskab. Sevilla måtte også indkassere et nederlag, da Manchester City snuppede en 4-0-sejr på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Så vi kan måske se frem til en masse mål. Log ind eller opret dig som bruger hos BetXpert – det tager blot få minutter og du kan herefter deltage i den gratis konkurrence og give dit bud på slutresultat af kampen mellem FCK og Sevilla samt første målscorer i kampen som kommentar til BetXpert-artiklen.

Eksempel:
FC København 4-2 Sevilla
Første målscorer: Rasmus Falk

Hvis flere brugere gætter det korrekte resultat, vil første målscorer være tiebreaker, og ellers findes vinderen ved lodtrækning.

Logo Champions League

Regler for brugerkonkurrencen:

– Kun ét ciffer-gæt per bruger.
– Konkurrencen lukker ved kampstart.
– Ved flere rigtige ciffertip er bud på første målscorer afgørende.
– Ved flere brugere med samme bud trækkes der lod blandt de korrekte bud.
– Hvis kampen ikke aflyses/afbrydes, eller der ikke er korrekte bud, afvikles ny konkurrence.
– Vinderen modtager et gavekort på 500 kroner per e-mail.