Sådan forudsiger du, hvad dronningen siger i nytårstalen

Det er nytårsaften, og et nyt år står for døren. Først er der dog et par traditioner, der skal overståes, heriblandt dronning Magrethes nytårstale klokken 18.00. Er du typen, der kan lide spænding, og vil du måske tjene lidt ekstra til aftenens fest, kan du oddse på, hvilke ord dronningen siger i sin tale. Det er både nemt og underholdende, og lige nu får du endda et ekstra godt tilbud fra Unibet, der lader dig oddse på nytårstalen med 1.000 kroner i bonus.

Nytårsaften er altid noget specielt. Man går fra et år til et andet, og det giver mulighed for at starte på en frisk og få nye oplevelser, interesser og bekendtskaber. Før alt dette kan igangsættes skal det nye år dog afsluttes, og det skal gerne gøres med stil. Netop derfor er nytårsaften noget særligt, da man her får en sidste chance for at have det sjovt inden, året slutter og det hårde arbejde skal igang igen.

En af de nyeste nytårstraditioner er, at man spiller på dronningens nytårstale. Her spiller man simpelthen penge på, hvilke ord dronningen har med i sin nytårstale, hvilket selvfølgelig gør det ekstra sjovt at se majestætens tale. Man kan både spille på ting, som hun har høj sandsynlighed for at sige, men der er også en lang række obskure muligheder, som mest er for underholdningens skyld. Uanset hvad man spiller på, er man dog garanteret, at det nok skal gøre aftenen lidt festligere.

 

Odds på dronningens nytårstale her

 

Sådan oddser du på nytårstalen

  1. Gå til Unibet.dk
  2. Opret konto og indbetal mindst 40 kr.
  3. Spil på dine favoritord
  4. Få dine gevinster umiddelbart efter talen er forbi
  5. Fejr nytåret med stil

 

Gode råd til odds på nytårstalen

Vil du oddse på nytårstalen hos Unibet, har vi et par gode råd til dig. Disse er værd at have i baghovedet, når du sætter dine spil. I hvert fald hvis du vil vinde penge.

Dronningen er altid politisk neutral i sine taler. Derfor er det utænkeligt, at hun tager fat på politiske problemstillinger eller nævner politikkere. Derfor skal du ikke regne med, at hun begynder at snakke om folketingsvalget i sin tale selvom, det unægteligt var en stor begivenhed.

Nytårstalen handler kun om vigtige ting, der er relevante for alle danskere. Dronningen kommer altså ikke ind og nævner Brøndbys økonomiske problemer, tv-programmer eller madopskrifter.

Sidst men ikke mindst nævner dronningen kun meget sjældent personer, der ikke er en del af hendes familie. Det er kun sket fem gange, at hun har nævnt en person ved navn i sine taler. Der var tale om H. C. Andersen, digteren John Donne, Holger Drachmann, Adam Oeclenschläger og salmeskriveren Thomas Kingo.

Regler og vilkår for odds på nytårstalen

For det første er det værd at bemærke, at det er den officielle, skrevne udgave af nytårstalen, der afgører dine spil. Det er altså ikke, hvad dronningen siger på tv, der er afgørende, men hvad der står i talen.

Derudover tæller bøjninger ikke med. Hvis dronningen siger “danskere”, udløser det ikke gevinst på “danskerne” for eksempel. Det er altså den præcise formulering, du spiller på, der også skal stå i talen, hvis du vil have gevinst.

For at få din bonus hos Unibet skal du indbetale mindst 40 kroner. Bonussen gives kun til nye spillere bosat i Danmark, der ikke tidligere har spillet hos bookmakeren. Unibet fordobler dit indskud med op til 1.000 kroner. Bonussen skal herefter gennemspilles seks gange til odds 1,40 eller højere. Indbetaler du 500 kroner, skal du altså samlet have sat 3.000 kroner på højkant til odds 1,40 eller højere før, du kan udbetale. Dette skal gøres indenfor 60 dage.

 

Odds på dronningens nytårstale

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund