Gæt på CL-finalen og vind en halv million kroner

Årets helt store kamp står for døren, når Liverpool og Tottenham brager sammen i Champions League-finalen. Unibet er klar med en stærk kampagne, der ikke koster en bøjet femøre. Gæt på, hvem der scorer det første mål, og hvornår målet falder, og vind en halv million, hvis du rammer rigtigt.

Klik her på siden og gå til Unibet. Her skal du blot logge ind på din konto og give dine forudsigelser – så er du med i konkurrencen om en halv million danske kroner.

Deltag i konkurrencen hos Unibet

 

Sådan deltager du

Følg disse helt enkle trin for at deltage i konkurrencen om 500.000 kroner:

 

  1. Gå til Unibets kampagneside
  2. Log ind/opret konto
  3. Gæt på første målscorer + målminut

Har du ikke i forvejen en konto hos Unibet, kan du nemt oprette en. Du får endda en indbetalingsbonus på 100 % mellem 40 og 1.000 kroner. Det betyder, at hvis du som ny kunde indbetaler mellem 40 og 1.000 kroner, giver Unibet dig det samme beløb oveni som en bonus. Den bonus skal omsættes seks gange til mindst odds 1,40. Læs meget mere om Unibets bonus her.

Bemærk, at det ikke er nødvendigt at sætte penge ind på din konto for at deltage i Champions League-kampagnen, da det er ganske gratis at deltage.

Har du en konto hos Unibet i forvejen, går du bare til Unibet via et link her fra siden og logger ind på din konto og giver dit bud på første målscorer og første målminut i Champions League-finalen. Nemt.

 

Regler og vilkår hos Unibet

Champions League-konkurrencen gælder både nye og eksisterende kunder, og det koster ingenting at deltage. Du skal have afgivet dine gæt, inden finalen starter den 1. juni klokken 21:00. Hvis du rammer den rigtige målscorer og det rigtige minut for første scoring, vinder du 500.000 kroner. Hvis flere rammer begge dele rigtigt, deles de 500.000 kroner ligeligt imellem dem. Hvis det første mål er et selvmål, tæller det ikke med i konkurrencen. Det vil i stedet være det næste mål, der er gældende.

 

Deltag i konkurrencen hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund