På fredag skal vi have afviklet det tredje liveshow i denne sæsons X Factor, og hos Danske Spil varmer de op ved at give samtlige kunder et 25 kroner free bet. Det eneste som du skal gøre er at have en bookmakerkonto hos dem, og så er du klar til at spille på showet. Har du endnu ikke oprettet sådan en, kan du endda modtage en odds bonus på 500 kroner, hvis din første indbetaling er på præcis en plovmand.

 

Bookmaker is inactive

 

Sådan får du dit 25 kroners free bet

Alt du skal gøre for at få dit X Factor free bet er at følge disse fem simple trin.

  1. Gå til Danske Spils kampagneside
  2. Opret konto/log ind
  3. Tryk på “Min Profil”
  4. Klik på “Oddset Bonus”
  5. Aktiver dit X Factor free bet

Med et enkelt tryk på linket eller den grønne knap foroven sender vi dig direkte videre til kampagnesiden hos Danske Spil. Her skal du enten oprette en konto eller logge ind på din eksisterende. Når det er gjort, klikker du på “Min Profil” og herefter “Oddset Bonus”. Nu skulle du meget gerne se dit free bet, og det skal du aktivere. Herefter er det sådan set bare at finde det helt rigtige væddemål, som du vil smide dine penge efter. Husk at krydse dit free bet af på kuponen, da de 25 kroner ellers vil blive taget fra din konto. I næste afsnit tager vi et kig på, hvad der kunne være god værdi i at spille på.

Vil du følge med i showet på direkte TV, så skal du tune ind på TV 2 klokken 20:00. Husk i øvrigt også at tjekke vores store og omfattende side om odds på X Factor.

 

Det skal du bruge dit free bet på

Tager man et kig på Danske Spil, så er der flere forskellige markeder, som man kan spille på, når det kommer til X Factor. Først og fremmest kan man selvfølgelig spille på, hvem der bliver sendt hjem, men her er der desværre ikke den store værdi at finde. Patrick Smith var således i farezonen sidste uge, og han ligger lunt i svinget til at takke af på fredag. Derfor giver det i skrivende stund blot odds 1.45, hvis dommerne siger farvel til ham.

Jagter man et højere odds, kan man med fordel tage et kig på, hvem der ender med at vinde denne sæson af X Factor. Her har vi mest af alt fidus til Maria og Bea. De to twerkende tøser bringer noget nyt og spændende til showet, og vi kan sagtens se dem gå hele vejen i år. Særligt fordi de har den helt rigtige attitude til X Factor.

Derfor anbefaler vi at spille på, Maria og Bea vinder X Factor til odds 5,00 hos Danske Spil.

 

Danske Spils regler og vilkår

Dette 25 kroners X Factor free bet er tilgængeligt fra onsdag den 6. marts til og med fredag den 8. marts. Du kan både bruge det på PC, mobil og tablet, men ikke i fysiske forhandlere. Det er muligt at spille for mere end værdien af dit free bet, men så bliver restbeløbet fratrukket din konto. Du modtager kun profitten, hvis du ender med at vinde på dit free bet. De 25 kroner bliver altså fratrukket det samlede beløb. Spiller du eksempelvis 25 kroner til odds 5 og vinder, vil du modtage 100 kroner.

Det er muligt både at spille pre-match og live på fredagens X Factor-show. Du kan dog ikke bruge dit free bet på andre begivenheder end det danske X Factor. Det er heller ikke muligt at spille mere end én kupon for de 25 kroner. Har du problemer kan du altid kontakte Danske Spil på telefonnummer 36 37 19 99.

 

Bookmaker is inactive

 

X Factor betting