odds_7_man_u

Søndagens store kamp i Premier League spilles kl. 17.00 på Old Trafford i Manchester, hvor United hjemme tager imod Arsenal. Det er et møde mellem Premier Leagues umiddelbare tredje- og fjerdeplads, og det er endegyldigt ved at være Manchester Uniteds sidste chance i sæsonen for at spille sig op på den tredjeplads som giver direkte adgang til næste sæsons Champions League.

Arsenal har før kampen spillet 35 kampe og har 70 point, mens United efter 36 kampe haler efter The Gunners med to point. En sejr til United vil altså sende dem op på en midlertidig tredjeplads og dermed lægge pres på Arsenal, som til gengæld kan komme 5 point foran United med en sejr i dagens kamp, og dermed sikre sig deltagelse i Champions League i næste sæson.

Betfair har forhøjede odds på kampen, og det betyder, at fans af de røde djævle kan få svimlende odds 7.00 på sejr til Manchester United, mens der er odds 8.00 på Arsenal.

Tilbuddet gælder kun helt nye kunder, som samtidigt også kan få op til 1000 kr. i freebets via en fed kampagne – ligeledes kun for nye spillere.

 

* Regler og vilkår gælder

 

 

Sådan får du de ekstra høje odds på kampen

For at få de forhøjede odds på kampen, kræves det, at du er ny kunde hos Betfair.

1. Opret konto hos Betfairbrug promokoden ZAB218 ved oprettelse

2. Spil op til 100 kr. på kampen på Betfairs sportsbook til kampens almindelige odds

 

Sådan fungerer de forhøjede odds

I Betfairs sportsbook får du “kun” odds 2.60 på Manchester United sejr, mens Arsenal giver odds 2.9. Men er du ny kunde, kan du altså spille op til 100 kr. på ét af disse to odds før kampens start, og hvis du vinder på dit væddemål udbetales den resterende gevinst (op til odds 7.00 eller 8.00) som et freebet.

Lad os for eksemplets skyld sige, at du har spillet 100 kr. på Manchester United til at vinde, og Rooney og co. derefter vinder kampen. Dermed får du udbetalt 100 kr x odds 2.60 = 260 kr. til din Betfair konto med det samme. Derudover får du et freebet på 440 kr. som tilsvarer forskellen på gevinst ved odds 2.60 og odds 7.00.

Et freebet er et gratis væddemål, som du kan bruge på et valgfrit væddemål. Du kan altid finde dine freebets under “Min Konto -> Mine Freebets” hos Betfair, og når du vil bruge et freebet, skal du blot spille din kupon som normalt, og derefter vælge at “betale” med dit freebet.

God fornøjelse med de ekstra høje odds og husk, at nye kunder også får muligheden for at optjene op til 1000 kr. ekstra freebets ved at spille på sportsvæddemål for rigtige penge.

Læs mere om Betfair her >>

 

betfair-580x330