For nye kunder: Spil risikofrit på guldbraget i Parken

Superligaen er gået ind i sin afgørende fase, og der lagt op til en guldduel lige så hæsblæsende som i sidste sæson. FCK og FC Midtjylland kører parløb om mesterskabstrofæet, og torsdag mødes de for første gang i mesterskabsspillet. Hos Mr Green kan du som ny kunde spille mellem 200 og 500 kroner på FCK-sejr og få dine penge igen som et freebet, hvis FC Midtjylland får mindst et point med hjem til Herning.

Bemærk dog, at du kun kan spille for hele 100’er, dvs. 200, 300, 400 og 500 kroner på FCK-sejren.

 

Få risikofrit spil på FCK

 

Her er alt du skal gøre

  1. Gå til kampagnesiden hos Mr Green
  2. Klik “Tilmeld dig!”
  3. Lav en konto
  4. Odds enten 200, 300, 400 eller 500 kroner på Spurs

Klik på et hvilket som helt link her på siden, så bliver du sendt direkte videre til Mr Greens kampagneside. Klik her på knappen, hvor der står “Tilmeld dig!” – så bliver du sendt videre til en side, hvor du kan oprette dig. Indtast dine personlige oplysninger og opret din konto og indbetal herefter penge til din nye Mr Green-konto. Til sidst spiller du på, at FCK vinder over FC Midtjylland. Husk, at du som minimum skal spille 200 kroner, og at du maksimalt kan spille 500 kroner. Og at du kun kan spille for hele hundreder – 200, 300, 400 eller 500 kroner. Taber du på dit væddemål, får du pengene tilbage som et freebet.

Kampen vises selvfølgelig på TV3+ torsdag med to timers optakt fra klokken 16:00 og kampstart klokken 18:00.

Regler og vilkår hos Mr Green

Mr Greens tilbud gælder indtil kampstart torsdag klokken 18:00. Taber du på dit væddemål, får du et freebet til samme værdi som dit indskud, senest et døgn efter kampen er afgjort. Der er ingen gennemspilskrav knyttet til eventuelle gevinster fra dit freebet. Husk, at du sammen med dette tilbud kan gøre brug af Mr Greens velkomsttilbud, hvor du får et freebet svarende til 100 % af din første indbetaling op til 500 kroner. Det kan du læse mere om her.

 

Få risikofrit spil på FCK

 

Officielt logo for Mr Green