Folketingsvalg: Se odds på at Nye Borgerlige klarer spærregrænsen

nye_borgerlige_odds

 

Nye Borgerlige er klar til at stille op ved næste folketingsvalg, og her er det store spørgsmål først og fremmest, om partiet klarer spærregrænsen på 2% af stemmerne.

NordicBet er klar med odds på Nye Borgerlige i det næste folketingsvalg, hvor bookmakeren har store forventninger til at Nye Borgerlige får flere end to procent af stemmerne.

Lige nu er der odds 1.40 på at Nye Borgerlige klarer spærregrænsen, mens der er odds 2.75 på at partiet får færre end 2% af stemmerne.

Spil på Nye Borgerlige i det næste valg herunder hos NordicBet, hvor du også kan danne dig et komplet overblik over odds på det næste folketingsvalg.

Spil på politik hos NordicBet.dk >>

 

Får Nye Borgerlige over 2% af stemmerne ved næste folketingsvalg?

JA 1.40
NEJ 2.75

 

Gode odds for at Nye Borgerlige klarer spærregrænsen

Hos NordicBet er der stor tiltro til, at Nye Borgerlige klarer spærregrænsen ved et kommende folketingsvalg. Der er beskedne odds 1,40 at hente på, at partiet kommer ind.

Onsdag kunne partiet Nye Borgerlige afsløre, at man er lykkedes med at indsamle de magiske 20.000 underskrifter, der gør partiet opstillingsberettiget ved næste folketingsvalg. Spørgsmålet er så, om partiet repræsenterer en rystelse af det politiske landskab på linje med Alternativet, eller om blandingen af udlændingestramninger og frie markedskræfter er for eksotisk for danskerne.

Hos NordicBet er holdningen klar. Nye Borgerlige kommer relativt ubesværet i Folketinget ved næste valg. Selskabet tilbyder blot odds 1,40 for, at Pernille Vermund og co klarer spærregrænsen, mens der er odds 2,75 at hente på det modsatte.

“Vi brændte os slemt, da vi i sin tid tilbød odds 25 på, at Alternativet ville klare spærregrænsen. Dengang undervurderede vi helt klart, at loyaliteten mod de etablerede partier er aftagende. Nye Borgerlige kan meget vel blive det næste parti, som profiterer på de vælgere, der er kritiske overfor de eksisterende politiske landskab. Vi forventer faktisk, at de klarer spærregrænsen ganske komfortabelt”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

For at komme i Folketinget skal et parti minimum opnå to procent af stemmerne ved et valg. I juni tilkendegav 10,8 procent af danskerne i en Voxmeter-måling, at de ville overveje at stemme på et parti, der har en strammere indvandringspolitik end Dansk Folkeparti.

Spil på politik hos NordicBet.dk >>

 

nordicbet-blue-580x330