Find de bedste tilbud på EM i håndbold 2016

Der venter masser af spændende kampe fra EM i håndbold i de kommende uger, hvor Danmark skal forsøge at vippe Frankrig af den europæiske håndbold-trone.

Det er fire år siden Danmark sidst vandt et EM, og bookmakerne har da også de stærke franskmænd som favoritter i denne slutrunde. Det gør dog ikke noget, for det betyder, at du kan tjene flere penge på eventuel dansk succes ved EM.

Fredag aften går starten på EM i håndbold 2016 i Polen, men først lørdag aften skal Danmark møde Rusland i det første opgør. Det betyder, at det er på tide at gøre din bettingkonto EM-klar, så få sat lidt håndøre ind, så du er klar til at bette og live-bette på kampene.

Men hvor skal man spille på EM i håndbold? Find de tre bedste EM-tilbud fra bookmakerne i denne artikel, og sæt din bettingkonto op nu, så du er klar til den næste EM-kamp.

 

De tre bedste EM-tilbud:

  • Danske Spil: Få 50 kr. free bet
  • Unibet:
  • 888: Optjen 130 kr. betting bonus hver dag

 

 

Bookmaker-tilbud på EM i Håndbold 2016

Herunder giver vi dig tre lækre tilbud på EM i håndbold 2016 fra tre danske bookmakere med dansk licens. Det betyder selvfølgelig skattefrie gevinster oveni de saftige betting-tilbud til kampene ved håndbold EM.

Vi lægger ud hos Danske Spil, hvor du kan få et 50 kr. free bet til en EM-kamp, hvis du spiller 50 kr. på en valgfri Oddset-kupon.

Hos Unibet kan du få et risikofrit spil på samtlige Danmarks kampe ved EM, hvis du spiller på dansk sejr, og hos 888Sport kan du vinde op til 130 kr. bonus hver dag ved at spille på kampene.

Benyt dig af et – eller flere – af disse tilbud, og vær klar til at spille på EM i håndbold, når det ruller over din skærm. Læs mere om tilbuddene herunder.

 

Danske Spil: 50 kr. free bet

danske_spil_em_haandbold_2016_free_bet

Danske Spils EM-tilbud giver dig muligheden for at score et 50 kr. free bet til brug på en valgfri EM-kamp.

Alt du skal gøre er, at spille for mindst 50 kr. på en valgfri Oddset-kupon, hvor du helt selv vælger om det skal være på Premier League eller noget andet. Husk blot at Live-spil ikke tæller med.

Når du har spillet mindst 50 kr., kan du aktivere dit free bet, når du er klar til at spille på EM i håndbold.

Det er tilladt at vælge flere end én kamp på din free bet-kupon, så du kan jagte et højt odds med dit free bet ved at kombinere flere EM-kampe på kuponen.

Få 50 kr. free bet her >>

 

 

Unibet: Spil 100 kr. risikofrit på dansk sejr i alle kampene

Unibet_haandbold

Uanset hvem Danmark møder i den næste kamp, kan du hos Unibet spille 100 kr. på, at Danmark vinder kampen. Vinder du på væddemålet får du gevinsten med det samme, og taber du – ja, så får du pengene tilbage igen dagen efter uden gennemspilskrav.

Du skal blot spille præcist 100 kr. på at Danmark vinder (på 1X2-markedet), og så håbe på dansk sejr. Vinder Danmark ikke, kan du da trøste dig med, at du får pengene tilbage igen.

 

Vind en del af 10.000 kr. med Action Live Betting

unibet_action_bettingNår du live-better hos Unibet, vil du bemærke, at der ved flere af odds’ne er et lille rødt lyn. Det betyder, at væddemålet er et Action Live Bet, og ved at spille på disse Action Live Bets kan du optjene lodder til en lodtrækning om præmier for i alt 10.000 kr.

Action Live Bets defineres som “Hver scorer næste mål” og “hvem scorer på næste straffekast”, og for hvert Action Live Bet på mindst 10 kr. du placerer, får du ét lod i hatten, når der trækkes lod mandag d. 1. februar kl. 15.00 hos Unibet.

Du kan optjene alle de lodder du har lyst til under hele EM, og der er 3000 kr. i førstepræmie med i alt 15 lodtrækningsvindere.

Deltag i lodtrækningen om 10.000 kr >>

 

 

888Sport: Optjen 130 kr. bonus hver dag

888sport_EM_haandbold

Hvis du har tænkt dig at spille på en del kampe under dette håndbold-EM, hvor du ved du kommer til at omsætte for et par hundrede kroner eller mere, er det en god idé at kigge mod 888sport.

Hos 888 kan du nemlig optjene en bonus hver eneste dag på op til 130 kr., hvor beløbet på din daglige bonus afgøres af hvor meget du har omsat for på EM-kampene.

500 kr. spillet på EM-kampe sikrer dig en bonus på 130 kr., og du kan optjene denne bonus hver dag under hele EM. Spiller du på EM-kampe på mindst 8 forskellige dage, får du ydermere en ekstra bonus, når turneringen er slut.

Uanset om du kun spiller på Danmarks kampe, eller om du også skal have action på andre kampe ved EM, er der noget at komme efter her. Et rigtigt lækkert tilbud, hvor hver bonus skal omsættes 6 gange til min. odds 1.50, før pengene kan udbetales.

Du skal tilmelde dig hos 888sport før du starter med at spille, og det kan du gøre lige her:

Optjen EM-bonusser hos 888 >>

 

Læs også: Se EM i Håndbold 2016 gratis på nettet

EM_haandbold_2016