Indlæser...

Ugens kamp i Superligaen spilles i Herning søndag kl. 18.00, hvor der står FC Midtjylland vs FC København på spisesedlen foran MCH Arena. Her skal Ulvene helst besejre Løverne for at bevare den øjeblikkelige spænding i toppen af tabellen, men FCK er stadig ubesejret i Superligaen i år, og det bliver svært for FCM at lave om på.

bet365 er klar med masser af FCM vs FCK odds, og her kan du få odds 3.10 på FC Midtjylland, odds 3.50 på uafgjort eller odds 2.10 på FCK.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

FCM vs FCK er ugens kamp hos Viaplay, og kan derfor ses på TV3+ med kick off kl. 18.00. Der er vanen tro optakt en time før kampen, og forneden kan du læse vores optakt til søndagens topbrag i Superligaen.

Herunder finder du også flere udvalgte odds på FCM vs FCK, som de ser ud lige nu hos bookmakeren bet365.

Indlæser...

 

Optakt: FC Midtjylland vs FC København

fc-midtjylland-fck-logo

FC Midtjylland befinder sig på en delt andenplads i Superligaen med 26 point sammen med Brøndby. Takket været Brøndbys 0-7 sejr i Aarhus tidligere på foråret, kan Brøndby dog stadig bryste sig af en bedre målscore end Ulvene.

Formbarometeret har set rigtigt fint ud i FCM i et stykke tid, hvor man blot har tabt én gang i de sidste ni Superliga-kampe. Det nederlag kom overraskende ude mod oprykkerne fra Lyngby, som har imponeret stort på det seneste i ligaen. Ellers er det blevet til fem sejre og tre uafgjort i de øvrige otte kampe, og FCM hører atter til blandt landets absolut bedste fodboldhold.

Spørgsmålet er så, om det er nok til at stoppe Løverne fra FCK, som stadig er ubesejrede i Superligaen i år, og i øvrigt har vist løvetandsættet frem på den store Champions League-scene.

Før weekendens topbrag er der stadig odds 1.17 på FCK som danske mestre, mens FCM kan spilles til odds 9.00. Vi anerkender, at FCK er store favoritter og besidder den bedste og bredeste trup, men hvis FCM kan snuppe sejren her, vil der trods alt kun være tre point til forskel på de to mandskaber.

 

FCK sparede spillere i pokalen

FCK var i midtugen i kamp mod Jammerbugt FC i DBU Pokalen, hvor et reservespækket FCK-hold vandt suverænt med 1-6 på Nordjyske Arena i Aalborg. Her fik FCKs startellever en velfortjent pause, og vi fik en smagsprøve på kvaliteten og bredden i FCKs spillertrup.

Denne bredde kommer uden tvivl til at spille en rolle hele vejen gennem sæsonen, hvor FCK synes at have 2-3 fuldgode erstatninger på samtlige pladser på holdet.

Så godt går det trods alt ikke hos FCM, hvor man i midtugen spillede pokal ude mod Fremad Amager. Her brugte FCM nemlig en del af de normalt startende spillere i kampen, som FCM i øvrigt vandt med 1-3. Der blev dog brugt kræfter mod det godt kæmpende Fremad Amager-hold, og det kan måske ses i søndagens kamp mod FCK.

 

Spilforslag: Pointdeling mellem FCM og FCK

MCH Arena har længe været lidt af en fæstning for FCM, og denne sæson er ikke nogen undtagelse. Efter syv hjemmekampe har FCM stadig ikke tabt, men det samme kan man sige om FCKs udebanestatistik.

FCK har nemlig ikke tabt i Superligaen i år, hvor man dog har haft en tendens til at spille en del uafgjorte kampe. Således har FCK kun vundet tre af de syv udekampe, hvoraf fire altså er endt uafgjort.

De to seneste opgør i Herning mellem disse to hold er endt hhv. 0-0 og 0-1, og vi tror på endnu et tæt opgør denne gang, hvor begge hold kan fortsætte deres ubesejrede stimer med et uafgjort resultat. Derfor spiller vi uafgjort til odds 3.40 lige nu hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Superliga-stillingen netop nu:

Indlæser...