Få odds boost på vinderen af FCK – FCM med Mr Green

Det er tid til endnu en topkamp i Superligaen, når FC Midtjylland gæster FC København. Det fejrer bookmakeren Mr Green ved at tilbyde deres nye kunder boostede odds 8,00 på kampens vinder. Gevinsten bliver tilmed udbetalt i form af kontanter samt uden noget krav om omsætning.

 

Få odds 8,00 på vinderen af kampen med Mr Green

 

Sådan får du boostede odds på vinderen af FC København – FC Midtjylland

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at FC København eller FC Midtjylland vinder kampen.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 14. marts klokken 18.00.
  4. Du kan maksimum spille for 30 kroner i forbindelse med dette tilbud.
  5. Modtag boostet odds til 8,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

Hvem vinder kampen mellem FCK og FCM?

Der meget på spil, når det går løs i Parken. Begge mandskaber tabte i sidste spillerunde og har derfor brug for point på kontoen, hvis de skal hænge på i mesterskabskampen.

FCK havde inden nederlaget til Brøndby på 2-1 på Brøndby Stadion gang i en stime af ti Superligakampe i streg uden nederlag. De mange point havde bragt dem tilbage i mesterskabskampen, inden man sidste weekend tabte lidt terræn. Nu er de syv point efter Brøndby på førstepladsen og fem efter FC Midtjylland.

 

Derfor vinder FCK kampen

FC Midtjylland har i deres seneste to kampe i Superligaen tabt til Lyngby og AGF med henholdsvis 2-0 og 1-0. De har generelt haft store problemer med at score mål i Superligaen, hvor det i foråret er blot er blevet til syv mål i samme antal kampe.

Nu møder de et FCK-hold, som i deres sidste syv kampe har præsteret at score hele 16 gange men til gengæld også har lukket 12 mål ind.

Vi mener, at der trods nederlaget til Brøndby er mest, som peger på FCK som vinder af dette opgør. Først og fremmest er der naturligvis deres sprudlende offensiv. De er med 38 mål i 20 kampe ligaens mest scorende hold.

Mr Green har det også FC København som lille favorit til at vinde topkampen, hvilket også betyder, at det er ved spil på dem, at der størst værdi at hente med dette odds boost.

 

Få odds 5,00 på vinderen af kampen

 

Regler & vilkår

Dette tilbud er udelukkende for Mr Greens nye kunder. Man skal ydermere være bosat i Danmark, og der vil udelukkende være muligt at deltage med det første spil fra ens nye konto. Dette skal være på vinderen af kampen mellem FC København og FC Midtjylland og være foretaget før kampstart – søndag den 14. marts klokken 18.00.

Det vil maksimalt være muligt at spille for 30 kroner i forbindelse med denne kampagne. Væddemål for mere end 30 kroner vil ikke være gældende. Ved gevinst på en kvalificeret kupon, vil oddset på denne blive boostet til 8,00. Man vil modtage sin gevinst i form af kontanter, som ydermere vil være ude krav om gennemspil.

Som ny spiller hos Mr Green har man kun mulighed for at modtage ét af deres tilbud til nye kunder. Man vil desuden ikke have mulighed for at gøre brug af cash-out med denne kampagne. Man skal være opmærksom på, at det vil medføre, at ens væddemål ikke boostes.

Denne kampagne vil kunne tilgås frem til den når sit maksimale antal af deltagere. I tilfælde af at dette skulle ske, har Mr Green til enhver tid ret til at trække tilbuddet tilbage. Man vil have mulighed for at deltage én gang pr. person, husstand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Indbetalinger foretaget  med Neteller eller Skrill (Moneybookers) er ikke gældende i forbindelse med tilbuddet.

I tilfælde af at Mr Green skulle få mistanke om, at deres tilbud misbruges, har de ret til at diskvalificere den pågældende spillers væddemål fra kampagnen. Dette kan også ske, hvis der er mistanke om spil på begge udfald. Hvis Mr Green har mistanke om snyd, vil de også kunne udelukke den pågældende spiller fra kampagnen eller suspendere dennes konto.