FC København – Brøndby odds: Hvem snupper årets første derbysejr?

Efter midtugens europæiske kampe vender fodbold-Danmarks øjne søndag tilbage på Superligaen. Det er nemlig tid til årets første derby, når FC København hjemme i Telia Parken tager imod ærkerivalerne fra Brøndby.

FCK har vundet deres seneste seks kampe i træk, og de har i disse kampe blot lukket et enkelt mål ind. Københavnerne leverede dog ikke en prangende indsats imod CSKA Sofia i torsdagens Europa League-kamp, hvor de i første halvleg var i store problemer.

Brøndby var noget mere overbevisende i deres europæiske kamp. De gul-blå hev nemt en 2-0-sejr i land over serbiske Spartak Subotica, der dog heller ikke gav meget modstand. Brøndby fører i øjeblikket Superligaen med ti point efter de første fire spillerunder.

Bookmakeren betfair forudser en tæt kamp mellem de to ærkerivaler. Bookmakeren giver odds 2,37 på en hjemmesejr, imens tre point til gæsterne udløser odds 2,90. Har man ikke allerede en konto hos bookmakeren, kan man få boostet sine odds på kampen. Her får man enten vanvittige odds 12,00 på FCK eller hele odds 14,00 på Brøndby.

 

Få forhøjede odds på FCK-BIF nu

 

Optakt: FCK – Brøndby

Kan løverne fortsætte sejrsstimen?

FC Københavns officielle logoFor første gang i årevis gik FC København igennem en hel sæson uden derbysejr i fjor. Det hjemsøgte uden tvivl spillerne henover sommeren, og de bør være opsatte på at hævne sig. I denne sæson skal FCK lægge alle de dårlige resultater bag sig, og de desperat brug for en derbysejr. Det vil kunne kickstarte deres sæson og vise, at de stadig er Danmarks stærkeste fodboldklub.

Københavnerne har da også fået den perfekte optakt til dette derby. De har vundet deres seneste seks kampe, og det er blevet til clean sheets i fem af disse. Jesse Joronen er begyndt at se rigtig god ud i målet, og Andreas Bjelland har fået stabiliseret defensiven.

Offensivt ser det efterhånden også rigtig godt ud. Dame N’Doye og Kenan Kodro ligner en rigtig god duo, og de har begge scoret masser af mål på det seneste. Begge er oppe på fem mål i de seneste seks kampe, og de lader virkelig til at supplere hinanden godt. N’Doye er altid at finde i de farlige områder omkring målet, imens Kodro er mere bevægelig. Når man så tilføjer Viktor Fischer og Robert Skov bag dem, får man Superligaens farligste offensiv.

På grund af den dårlige sidste sæson trådte FCK tidligt ind i Europa League. Det betyder, at de allerede har spillet midtugekampe i de seneste fire uger. De mange kampe og rejsedage slider uden tvivl på spillerne. Især i den varmeste danske sommer i mands minde. Derfor er det ikke utænkeligt, at Ståle Solbakken bliver nødt til at rotere en smule for at holde sine profiler friske. FCK kan også få problemer med fysikken i slutningen af kampen.

FCK har heldigvis været forskånet fra skader denne sommer. De eneste fravær er således angriberne Jonas Wind og Pieros Sotiriou, der begge har været skadet hele sommeren.

 

Kommer Brøndby op i gear?

Danske Brøndby IF's officielle logoBrøndby spillede torsdag sin første midtugekamp i denne sæson. Her mødte de serbiske Spartak Subotica i Beograd og vandt sikkert med 2-0. Bortset fra enkelte momenter i første halvleg, havde Brøndby styr på sagerne igennem det meste af kampen. Sejren var fuldt fortjent, og det eneste problem var faktisk, at den ikke blev større.

Cheftræner Alexander Zorniger kunne derfor være fuldt tilfreds med sine tropper. Han benyttede endda muligheden til at hvile Hany Mukhtar en smule, så han kan være helt klar til derbyet. Den tyske tier fik kun en halvleg på banen, men her var han også fantastisk. Mukhtar legede virkelig med modstanderne, og han scorede et regulært drømmemål.

Alligevel har Brøndby virket en smule uforløst i denne sæson. Spillet flyder ikke helt som i sidste sæson, og det krævede hårdt arbejde at slå Randers og Hobro tidligere på sæsonen. Forsvaret har givet en del unødvendige chancer væk, og presspillet har ikke været helt så imponerende som tidligere. Derudover virker forsvarskrumptappen, den nykårede viceanfører, Benedikt Röcker også mærkbart svagere end i fjor. Han er blevet langsommere hen over sommeren, og han er begyndt at lave mange fejlafleveringer. Röcker har tidligere været bundsolid, men han har indtil videre kun spredt usikkerhed.

Der har heldigvis været bedring at spore siden Josip Radosevic fik debut på sekseren imod FC Nordsjælland. Kroaten er defensivt rigtig dygtig, og han er aldrig bange for at tackle. Han har ikke helt de samme tekniske egenskaber som Christian Nørgaard, men imod både Nordsjælland og Spartak markerede han sig alligevel med en række gode fremadrettede afleveringer.

Brøndby kan tangere rekorden for flest udekampe i træk uden nederlag i Parken. De gul-blå er oppe på 17 udekampe i Superligaen uden nederlag, hvilket er imponerende. Zorniger råder også over en stort set skadesfri trup, hvor det eneste fravær er reserveangriberen Kevin Mensah.

 

Få forhøjet odds på FCK – Brøndby

Hos bookmakeren betfair kan alle nye spillere få forhøjet deres odds på FCK – Brøndby. Bookmakeren giver odds 12 på FCK-sejr og odds 14 på Brøndby, og man kan spille 50 kroner på et af de forhøjede odds.

  1. Gå til betfair.dk
  2. Opret konto med promokode ZFBJ3Y
  3. Spil 50 kroner på et af de forhøjede odds
  4. Få din gevinst efter kampen

Gevinsten skal gennemspilles en enkelt gang til odds 1,50 eller højere indenfor 90 dage før, at den kan udbetales. Spiller man sine 50 kroner på FCK, vinder man 600 kroner, imens et spil på Brøndby kan give 700 kroner i gevinst.

 

Opret konto hos betfair nu

 

FCK – BIF spilforslag

Derbykampene mellem FCK og Brøndby har det med at være tætte. Det er som regel de små marginaler, der afgør dem, og denne bliver næppe anderledes. Det er nemlig to hold i god form og uden nævneværdige fravær, der mødes i Parken.

I de seneste 25 indbyrdes opgør er blot fire af dem blevet vundet med mere end ét mål. Det viser, hvor tæt på hinanden de to hold er. Derudover er kun fire ud af de seneste 19 indbyrdes opgør endt med over 2,5 mål.

Selvom begge hold kan stille med masser af offensive stjernespillere, plejer de at annullere hinanden i de indbyrdes kampe. Holdene kommer til at kæmpe hårdt om overtaget på midten, og antallet af store chancer bliver nok holdt til et minimum. Vi anbefaler derfor, at du spiller på under 2,5 mål til odds 1,72 hos betfair.

 

Odds på FCK - Brøndby nu

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund