Onsdag aften brast FC Københavns drøm om igen at nå gruppespillet i Champions League, da de røg ud til upåagtede Qarabag fra Aserbajdsjan. For at gøre det hele værre, så blev angriberen Federico Santander også slemt skadet, og han må nu sidde ude i de næste tre måneders tid.

FC Nordsjælland fører i øjeblikket Superligaen, og Farum-klubben har været ganske suveræne i denne sæson, hvor de har vundet fem ud af deres seks første kampe. Nordsjælland har derudover også scoret mål på samlebånd, hvilket de især kan takke deres fremragende angrebsduo bestående af Godswah Donyoh og Ernest Asante for.

På trods af Nordsjællands gode form, så er FC København dog stadig bookmakernes favorit. Bet365 tilbyder således odds 2,30 på, at FCK snupper sejren, imens de tilbyder odds 3,00 på Nordsjælland-sejren.

 

Spil på kampen hos bet365 >>

 

Optakt: FC Nordsjælland – FC København

FC Nordsjælland

Hjemmeholdet fra Nordsjælland er kommet fantastisk fra start i denne sæson. De var ellers ikke levnet mange chancer efter, at de i løbet af sommeren solgte profilerne Andreas Maxsø, Marcus Ingvartsen og Stanislav Lobotka, men dette lader ikke til at have haft nogen effekt på præstationerne. Tværtimod faktisk så lader Nordsjælland blot til at være blevet endnu bedre end i sidste sæson.

Overskrifterne i denne sæson er især blevet stjålet af de to ghanesiske angribere Godsway Donyoh og Ernest Asante, der begge har braget i gennem. Asante er i øjeblikket topscorer i ligaen med seks mål, imens Donyoh har lavet fire. De er begge to lynende hurtige, men de er også teknisk dygtige og gode afsluttere.

Man må heller ikke glemme den unge midtbanespiller Mathias Jensen. Det 21-årige stortalent kom ind omkring holdet i sidste sæson, men har fået sit store gennembrud efter, at Lobotka har forladt klubben. Jensen er blevet omdrejningspunktet på midtbanen, og med mål imod AaB, Midtjylland og Lyngby har han allerede fået alle til at glemme alt om Lobotka.

FC København

Københavnerne er i en anderledes svær situation. Cheftræner Ståle Solbakken forklarede allerede i sidste sæson, at FCK ville få det svært i denne sæson på grund af deres mange salg, men situationens alvor har alligevel overrasket mange. Ikke nok med at københavnerne har haft det svært i ligaen, hvor de ligger på sjettepladsen, så røg de onsdag også ud af Champions League efter et samlet nederlag til Qarabag. Dette betyder, at de må nøjes med Europa League-gruppespillet, og den markant mindre økonomiske gevinst som det medfører.

Efter nederlaget til Qarabag delte Solbakken så også den kedelige nyhed, at holdets bedste angriber, Federico Santander, er blevet skadet og må sidde ude i resten af efteråret. Dette lægger yderligere pres på FCKs allerede decimerede trup.

Erik Johansson og Rasmus Falk sidder i forvejen ude, og Solbakken har efterhånden ikke mange brikker at rykke rundt med. Derfor er FCK også desperate efter at hente nye spillere, men dette blev formentlig sværere efter Champions League-nederlaget.

 

Spilforslag

FC Nordsjælland er det mest sprudlende og best spillende hold i hele ligaen lige nu, og de er bestemt ikke uden chancer imod et skadesplaget og psysisk ramt FCK-mandskab. Vi spiller derfor Nordsjælland til at vinde til odds 3,00 hos bet365.

Nordsjælland har i denne sæson spillet noget fantastisk underholdende fodbold, men det har til tider haltet defensivt for dem. Hele 26 mål er der blevet scoret i deres seks kampe indtil videre, hvilket er over fire i snit per kamp. Derfor er over 2,5 mål til odds 1,80 hos bet365 også et godt spil.

 

Spil på kampen hos bet365 >>