Makedonske FK Vardar Skopje vandt fortjent 1-0 i den første kamp mod FCK, og har derfor et godt udgangspunkt med sig i Telia Parken til onsdagens Champions League-kvalifikationskamp. FCK skal score to gange og samtidigt holde makedonerne fra at komme på måltavlen.

Ser vi på oddsene på FCK vs Vardar i Parken, er der først og fremmest odds 1.57 på FCK og odds 7.50 på 2-0 hos bet365. Der er dog mange spileksperter som har anbefalet et spil på Vardar Skopje til odds 6.00, da makedonerne slet ikke er chanceløse i Parken.

Læs mere om kampen forneden i vores optakt, eller spring til bookmakeren bet365 for flere odds på FCK vs Vardar Skopje.

Spil på kampen her >>

 

Optakt: FC København vs Vardar Skopje

De fleste havde forventet, at det ville blive en samlet sejr til FCK over to kampe mod de makedonske mestre fra Vardar Skopje, men ovenpå de lunkne resultater i Superligaen i de første spillerunder, er der nu langt mere tvivl omkring FCKs chancer i returkampen mod Vardar i Parken.

FCK har nemlig ikke vundet de sidste tre kampe i nationalarenaen, hvor det er blevet til 1-1 mod AaB, 0-0 mod Hobro og derimellem et 1-2 nederlag til Zilina i 2. runde af CL-kvalifikationen. Samtidigt imponerede Vardar stort ved at eliminere Malmö FF i 2. runde, hvor det blev 3-1 i Makedonien og 1-1 i Sverige.

Det bliver med andre ord ingen nem opgave for FCK at lave to mål mod det stærke makedonske kollektiv, men iflg. den “nye” FCK-back Pierre Bengtsson skal kampen vindes med klogt spil og tålmodighed:

“Vi ved, at vi skal score to gange uden at lukke mål ind, så vi skal ud og sætte os på spillet, men uden at stresse i starten af kampen. Det gælder om at være tålmodige og kloge i både vores offensiv og defensiv, så vi undgår kontraer”, sagde Bengtsson til FCK’s hjemmeside og fortsatte:

“Vi har før vist, at vi er stærke i Europa, og med mange fans i ryggen på onsdag, så håber jeg, at vi kan gøre det til en af de helt specielle aftener i Telia Parken. Det vil selvfølgelig betyde rigtig meget, at vi går videre til Champions League-playoff, både for mig selv, holdet, klubben og fansene.”

Den makedonske liga er ikke startet endnu, og Vardar har derfor ikke spillet betydningsfulde kampe siden det første opgør i Makedonien for en uge siden.

Spil på kampen her >>