Det er top imod bund, når FC København tager imod Silkeborg IF lørdag aften. Københavnerne stormer fremad i tabellen, imens silkeborgenserne har det anderledes svært.

FC København er på ingen tid igen blevet favoritter til at snuppe det danske mesterskab. Københavnerne har vundet deres seneste to ligakampe, hvori de har scoret otte mål, og i midtugen blev det til avancement i DBU Pokalen efter en 3-0 sejr imod Skive IK på udebane.

Silkeborg var også i kamp i midtugen, hvor det blev til en 6-0 sejr imod upåagtede Kjellerup. Sejren var Silkeborgs anden i streg, men silkeborgenserne har store problemer på udebane.

Derfor er FCK da også massive favoritter hos bookmakere såvel som medier og fans. Hos bet365 er der odds 1,33 på, at FC København vinder, imens der udbydes odds 9,00 på Silkeborg.

Læs vores anmeldelse af bet365 her.

 

bet365 Spil på kampen hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Optakt: FC København – Silkeborg IF

FC København

FC Københavns 4-0-sejr imod FC Helsingør i sidste spillerunde bragte dem op på siden af ærkerivalerne, Brøndby IF. De to københavnske storklubber er dermed helt lige, og det lader til blot at være et spørgsmål om tid, før FCK går forbi. Ståle Solbakkens tropper stormer nemlig frem, og de virker ustoppelige for tiden.

Efter en svær start på sæsonen har Byens Hold virkelig fundet formen på det seneste, og det er blevet til hele 11 mål i deres seneste fire kampe. Et af FCKs store problemer i starten af sæsonen var, at angriberne havde svært ved at finde målet, men dette har også ændret sig på det seneste. Andrija Pavlovic og Pieros Sotieriou kom begge på tavlen to gange imod Helsingør, og i midtugens pokalkamp imod Skive bragede 18-årige Carlo Holse så igennem. Den unge angriber scorede to gange, og han ligner en mand med en lysende fremtid i den hvide trøje.

Københavnerne døjer dog stadig med skader. Nicolaj Thomsen, der ellers har haft en god sæson, er blevet skadet igen, og det samme er forsvarsspiller Mikael Antonsson. Derudover er Federico Santander, Erik Johansson og Youssef Toutouh stadig skadede. Derudover sidder William Kvist ude med karantæne.

FCK har i næste uge en yderst vigtig Europa League-kamp på udebane imod moldoviske Sheriff Tiraspol, så det er ikke utænkeligt, at Solbakken vælger at spare et par profiler. Det er alt andet lige en lang rejse til en hård udebane.

 

Silkeborg IF

Den østjyske traditionsklub, Silkeborg, har det svært, når de ikke spiller hjemme på JYSK Arena. Her har de vundet alle sæsonens tre sejre, imens det blot er blevet til et enkelt point på udebane.

Silkeborg-spillerne bør dog have høstet noget selvtillid på det seneste, da de har vundet deres seneste to kampe. I sidste weekend slog de OB med 1-0, og i midtugen blev det så til en 6-0-sejr i DBU Pokalen imod Kjellerup.  I den kamp scorede angriberne Mate Vatsadze og Gustaf Nilsson begge to gange, og cheftræner Peter Sørensen råder derfor over et par varme angribere. Der er dog kun plads til en enkelt af dem i hans 4-2-3-1-system, og dette bliver formentlig Nilsson.

Svenskeren er på udlån fra FC Københavns ærkerivaler, Brøndby IF, og han bør derfor være ekstra opsat på kampen. Derudover giver hans fysik og højde Silkeborg nogle oplagte våben imod FCKs stadig svækkede defensiv.

Desværre for Silkeborg og Sørensen må de stadig undvære Gustav Dahl, Peter Friis Jensen og Alex. Derudover er Brøndby-lejesvenden Gregor Sikosek tvivlsom efter, at man måtte udgå fra kampen imod OB med en skade.

Spilforslag

Silkeborg har været håbløse på udebane i denne sæson, imens FCK blot har tabt én gang på hjemmebane i hele 2017. Derfor er københavnerne kæmpe favoritter til at snuppe sejren, og det er svært at se andre scenarier.

FC København bør have interesse i at få afgjort kampen hurtigst muligt, så de kan spare kræfter forud for kampen imod Sheriff i næste uge. Vi spiller derfor på, at FC København fører ved pausen og vinder kampen til odds 1,95 hos bet365.

 

bet365 Spil på kampen hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+