FC København – Qarabag odds: Vender CL tilbage til København?

Så er det nu eller aldrig for FC København, hvis de vil i Champions League-gruppespillet i denne sæson. Københavnerne tabte 1-0 i Baku for en uge siden, og de skal derfor op og slå de aserbajdsjanske mestre for at booke en billet til Europas fineste klubturnering.

Efter en problematisk periode så kom løverne i gang i weekenden, hvor de hjemme i Parken slog SønderjydskE med 3-2 efter to sene mål. Københavnerne spillede i gennem det meste af kampen udmærket, og dominerede da også, men defensive fejl tillod SønderjydskE at få en 2-1 føring i anden halvleg.

For FCKs skyld må man håbe, at de nu har fået fejlene ud af systemet, for de har ikke råd til at dumme sig på samme måde imod Qarabag, der er på et højere niveau end SønderjydskE.

På trods af nederlaget i første kamp er FCK pæne favoritter til at tage sejren onsdag aften. Man kan således få odds 1,70 på, at hjemmeholdet vinder hos bet365.

Kampen vises på 3+.

 

Spil på kampen hos bet365 her >>

 

Optakt: FC København – Qarabag

Efter tre kampe i træk uden sejr fik FCK oprejsning lørdag, da de slog SønderjydskE med 3-2 i Parken. Københavnerne startede som lyn og torden, og kom fortjent foran på et mål af Kasper Kusk godt og vel en halv time inde i kampen. I anden halvleg begyndte de så at slappe af, og to grelle defensive fejl gav gæsterne føringen. Sene mål af Benjamin Verbic og Andrija Pavlovic sikrede dog FCK tre point og en god generalprøve til onsdagens kamp.

FCK bør dog være bekymrede over de defensive fejl. SønderjydskE fik praktisk talt foræret to mål, og de kunne have scoret et tredje med lidt mere skarphed. Sker det samme imod Qarabag, så kan FCK formentlig kysse Champions League-drømmen farvel. Dette gjorde cheftræner Ståle Solbakken også opmærksom på efter kampen.

– Vi skal holde niveauet og koncentrationen fra første halvleg i samtlige 90 minutter, for det går nok ikke, at vi lader Qarabag score, fortalte Solbakken ifølge Bold.dk.

Dette er dog nemmere sagt end gjort, for det er tydeligt at de to centerforsvarere, Nicolai Boilesen og Michael Lüftner, endnu ikke er spillet ordentlig sammen.

Det Qarabag-mandskab, der tager til København er formentlig også fyldt med selvtillid. Det aserbajdsjanske storhold er ubesejret i 18 kampe i streg, det seneste nederlag var i februar, og de har stadig maksimumpoint i den hjemlige liga.

I den første kamp imod FCK imponerede Qarabag da også. I løbet af kampen havde de hele syv skud indenfor rammen, og havde det ikke været for en velspillende Robin Olsen i målet, så kunne sejren godt have endt endnu større.

Qarabag kommer formentlig til at tage et defensivt udgangspunkt i Parken med håbet om at gøre livet surt for Solbakkens tropper. I sidste sæson lukkede Qarabag blot 14 mål ind i ligaen, og i Europa League-gruppespillet holdt de blandt andet PAOK fra fadet i de to indbyrdes opgør.

Offensivt har Qarabag dog også flere våben. Før det første opgør fremhævede Solbakken de individuelle færdigheder hos deres angribere, og disse blev også fremvist i sidste uges 1-0 sejr. Angriberne Dino Ndlovu og Mahir Madatov spillede begge fremragende, og de truede konstant FCKs defensiv.

 

Spilforslag

FCK er ikke kendt for at spille målrige europæiske opgør, men deres svage defensiv kan tvinge dem frem over stepperne, hvis Qarabag kommer på tavlen. I modsætning til tidligere sæsoner, så virker FCKs offensiv også som deres stærkeste kort lige nu, og sejren imod SønderjydskE i weekenden har formentlig givet selvtillid til spillerne. Odds 2,25 på over 2,5 mål hos bet365 er derfor flot.

Netop FCKs usikre defensiv, og Qarabags dygtige angribere, er også baggrunden for den næste anbefaling, nemlig odds 2,20 på, at begge hold scorer hos bet365.

Er man optimistisk på FCKs vegne, så tilbyder bet365 odds 2,25 på, at københavnerne går videre.

 

Spil på kampen hos bet365 >>