Det er top imod bund, når FC Helsingør søndag tager imod Brøndby IF. Hjemmeholdet ligger på Superligaens næstsidste plads og er i håbløs form, imens gæsterne er nummer tre og blandt favoritterne til mesterskabet.

FC Helsingør startede sæsonen flot men befinder sig nu i en krise. De har tabt deres seneste fem Superliga-kampe og præstationerne bliver værre og værre. På trods af dette sidder cheftræner Christian Lønstrup stadig sikkert i sædet for nu.

Brøndby har vundet deres seneste fire kampe i alle turneringer, og de er i rigtig god form. I sidste weekend udspillede de Silkeborg på Brøndby Stadion, og de gul-blå er tilbage i mesterskabskampen.

Ser man på kampens odds, er der heller ingen tvivl om, hvem der er favorit. Hos NordicBet er der odds 10,00 på Helsingør, imens en Brøndby-sejr belønnes med odds 1,30.

Læs vores anmeldelse af NordicBet og bliv klogere på deres velkomstbonus og meget andet.

 

Optakt: FC Helsingør – Brøndby IF

FC Helsingør

FC Helsingør logoOptakten til denne kamp  har handlet om alt andet end fodbold. Fokus har i stedet været på Helsingørs sponsoraftale med bookmakeren NordicBet, der er blevet heftigt kritiseret. En tredjedel af billetterne til udeafsnittet er nemlig øremærket til folk, der opretter en bruger hos NordicBet og spiller på kampen. Dette fik både Brøndby-fans, Center for Ludomani, Forbrugerrådet Tænk og Danske Fodbold Fanklubber på banen med kritik af Helsingør.

Selvom det ikke er rart at se sin arbejdsgiver blive slæbt gennem mediemøllen, har sagen givet Christian Lønstrup og spillertruppen lidt ro. I den seneste tid har de ikke skulle forholde sig til deres svigtende resultater, hvilket har givet dem mulighed for at forberede sig til kampen uden forstyrrelser.

Det har de virkelig haft brug for, da deres seneste Superliga-sejr var i slutningen af august på hjemmebane imod Randers FC. Siden da har Helsingør tabt fem Superliga-kampe i træk. Især 5-1-nederlaget på hjemmebane til AGF før landskampspausen var pinligt. Det var en oplagt mulighed for klubben til at bryde den onde cirkel, men spillerne fejlede grumt.

Helsingør må undvære Ricki Olsen og Lucas Ohlander til kampen imod Brøndby. Til gengæld er nyindkøbene Patrick Olsen og Osama Akharraz, der begge har en fortid hos Brøndby, ved at være klar til at spille.

 

Brøndby IF

Klubben fra Vestegnen er tilbage i toppen af Superligaen, og med tre sejre i træk er selvtilliden høj. Brøndby har virkelig fundet formen på det seneste, og enkelte bookmakere har dem nu som større favorit til mesterskabet end FC København.

En af grundene til Brøndbys gode spil er midtbanekreatøren Hany Mukhtar. Den lille tysker har lavet tre mål og et enkelt oplæg i sine to kampe, og han har virkelig fundet storformen frem. Mukhtar fik ellers en svær start på sæsonen, men han har været en fornøjelse at følge i de seneste kampe. Med ham i topform er Brøndby et helt andet hold, da han virkelig er i en klasse for sig selv.

Brøndby mangler dog stadig de skarpe angribere, der bombede mål ind i sidste sæson. Kamil Wilczek scorede i sidste uges kamp imod Silkeborg IF, og han bør starte imod Helsingør. Det store spørgsmål er dog, hvem hans makker bliver. Jan Kliment har fået utrolig meget tillid fra Alexander Zorniger i denne sæson, men han har ikke scoret i de seneste fire kampe. Teemu Pukkis scoringsproblemer er endnu større, men finnen kommer frem til flere chancer end sin tjekkiske konkurrent.

Zorniger kan stille i næsten stærkeste opstillingen imod Helsingør. Kun den normale reserve Kevin Mensah sidder ude med en skade.

 

Få 100 kroner freebet på kampen

Hos NordicBet kan man lige nu få et 100 kroner freebet på FC Helsingør – Brøndby IF. Dette gælder både nye og gamle kunder.

Har man ikke allerede en konto hos NordicBet, kan man passede oprette en nu. Bookmakeren har den bedste velkomstbonus på det danske marked, da de fordobler ens første indskud med op til 2.000 kroner. Sætter man for eksempel 500 kroner ind, gør NordicBet det samme, så man starter med 1.000 kroner på kontoen.

Når man har sin konto hos NordicBet, kan man tilmelde sig kampagnen og få sit freebet.

 

NordicBet Få 100 kroner freebet på Helsingør - Brøndby

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Læs regler og vilkår for kampagnen her.

 

Spilforslag

En kamp imod Brøndby er altid en stor oplevelse. Helsingør vil uden tvivl se frem til dette opgør, og de håber på at kunne give deres fans en god oplevelse. De får det dog rigtig svært, da Brøndby er godt kørende for tiden. Selvtilliden hos gæsterne er høj, og de bør være stærke nok til at overkomme Helsingør uden de store problemer.

Gæsterne har  ydermere Mukhtar tilbage i topform, og de mangler nu blot at Pukki får tur i den igen. Han ventes at starte i angrebet sammen med Wilczek for første gang i denne sæson, og sidste sæsons superpar, kan passende få hul på bylden imod Helsingør.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på, at Brøndby vinder med minimum to mål til odds 1,84 hos NordicBet. 

Dette kan man passende gøre med det freebet, som bookmakeren tilbyder alle kunder på kampen.

 

NordicBet Få freebet og spil på Helsingør - Brøndby

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+