Der er bundkamp i Superligaen, når FC Helsingør fredag aften tager imod AGF. Det er en kamp i mellem to hold, der begge har desperat brug for sejr og oprejsning efter hårde perioder. Helsingør er i øjeblikket næstsidst, imens AGF ligger på en skuffende tiendeplads.

Hjemmeholdet fra Helsingør har, som ventet, haft en svær sæson, men de har trods alt været udmærket på hjemmebane, hvor det er blevet til sejre imod FC Midtjylland og Randers FC. I sidste uge tabte de dog 4-0 til FC København, og vi skal helt tilbage til slutningen af august for at finde deres seneste sejr.

AGF befinder sig ligeledes i et stormvejr. Cheftræner Glen Riddersholm ligner en dead man walking, da hans kontrakt udløber efter sæsonen, og resultaterne bliver da også kun dårligere og dårligere. I mandags tabte AGF med 3-0 på hjemmebane til FC Midtjylland, og de positive toner fra sejren i Nordsjælland er forsvundet for længst.

Den østjyske storklub forbliver dog favorit hos bookmakerne. Hos bet365 belønnes en AGF-sejr med odds 1,72, imens der er hele odds 5,00 på, at Helsingør vinder. 

Læs vores anmeldelse af bet365, der er en af de allerbedste bookmakere på det danske marked, her.

 

bet365 Spil på FC Helsingør - AGF hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Optakt: FC Helsingør – AGF

FC Helsingør

FC Helsingør logoDet er svært at bebrejde Christian Lønstrups tropper, hvis det begynder at stå sløjt til med selvtilliden. FC Helsingør har haft det hårdt på det sidste med nederlag i deres seneste tre Superliga-kampe. I alt har de tabt fem af deres seneste seks ligakampe. De har ganske vist fået en smule oprejsning i DBU Pokalen, men så meget imponerer en sejr efter straffekonkurrence imod Hvidovre fra anden division trods alt heller ikke.

På trods af de svingende resultater forsøger cheftræner Lønstrup stadig at få sine spillere frem på banen. Helsingør vil skabe chancer og de vil underholde. Det er da også et hold, der har utallige hurtige spillere og dygtige boldspillere, men de lider under manglende kvalitet. I slutningen af transfervinduet mistede de topscorer André Riel til netop AGF, imens midtbaneprofilen Mads Aaquist tog til FC Nordsjælland. Ikke overraskende dalede Helsingørs niveau markant herefter.

FC Helsingør har tiltrukket sig en masse opmærksomhed i den forgangne uge på grund af deres kommende hjemmekamp imod Brøndby IF. For at få billetter til udebaneafsnittet, skal Brøndbys fans nemlig oprette kontoer hos bookmakeren NordicBet, hvilket mange nægter. Ifølge Helsingør-direktør, Janus Kyhl, har han modtaget trusler, og den heftige kritik fra Brøndbys fanscene har både rystet og overrasket ham.

I første omgang skal det dog handle om kampen imod AGF. Her må Helsingør undvære skadede Johannes Ritter samt karantæneramte Ricki Olsen. Til gengæld kan Osama Akharraz få spilletid imod sin tidligere klub.

 

AGF

For to uger siden vandt AGF med 2-1 ude imod suveræne FC Nordsjælland. Denne sejr tillod for alvor de aarhusianske fodboldfans om at drømme om bedre tider og en plads i den øverste halvdel af tabellen. Efterfølgende skete der dog det, der så ofte sker i Aarhus – AGF faldt sammen og kunne ikke holde niveau. Siden sejren i Farum har AGF således tabt til NordicBet Liga-holdet FC Fredericia, og i weekenden blev de hjemme kørt over af FC Midtjylland.

3-0 tabte AGF med til ulvene fra Herning, hvilket virkelig satte blodet i kog hos de mange fans. AGF var bagefter midtjyderne i både tanke og handling i gennem hele kampen, og de kunne meget vel have tabt med mere end tre mål. På flere online fansider blev spillerne og især Riddersholm udsat for heftig kritik, og tiltroen til truppen må siges at være lav for tiden.

Ti kampe inde i sæsonen har gymnastikforeningen da også blot 11 point, og det ligner således endnu et forår med nedrykningsspil. Netop dette har også fået flere medier til at stille spørgsmålstegn ved cheftræner Glen Riddersholms arbejde. Hans kontrakt udløber efter sæsonen, men sportsdirektør Peter Christiansen har endnu ikke villet diskutere en forlængelse.

– Det er helt uaktuelt at snakke om det nu, siger Christiansen til Jyllands Posten.

– Lige nu handlet det om at sørge for at vinde nogle flere fodboldkampe. Kontraktforlængelse er ikke det fokus, vi har lige nu, fortsætter han.

AGFs chancer bliver forøget af, at de på nuværende tidspunkt ikke har nogle skader.

Spilforslag

AGF er suverænt det mest ustabile hold i Superligaen. Den ene uge slår de Nordsjælland eller Brøndby, og i den næste taber de til Fredericia. De er simpelthen svære at spå om, og det er rystende, hvor lidt de har forbedret sig under Riddersholm.

De bør naturligvis slå Helsingør, men de er i overhængende fare for endnu en fiasko. Helsingør-spillerne kan spille nærmest uden pres, imens AGF-spillerne forventes at levere champagnebold og tre point.

Det bør derudover tænde Helsingørs spillere, at de skal spille imod deres tidligere holdkammerat, Riel. Derudover kan de formentlig lugte blod og tre point på grund af AGFs krise.

Helsingør har dog haft det svært på det sidste, og derfor er vi forsigte. Vi spiller derfor dobbeltchancen Helsingør eller uafgjort til odds 2,15 hos bet365. Her er der fuld gevinst ved Helsingør-sejr eller uafgjort, imens en AGF-sejr betyder, at væddemålet er tabt.

 

bet365 Spil 1X til odds 2,15 hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+