DBU Pokalens tredje runde byder et  rent østjysk opgør, når NordicBet Liga-klubben FC Fredericia hjemme tager imod AGF.

Fredericia ligger i øjeblikket nummer ni i NordicBet-ligaen med 11 point efter de første ni kapme. De har allerede lukket 17 mål ind i ligaen, hvilket er næstdårligst af alle hold. De har dog også scoret 17 mål, hvilket er næstbedst efter Viborg FF og Vejle BK, der begge har scoret 18.

AGF fik i weekenden en kæmpe succesoplevelse, da de slot FC Nordsjælland med 2-1 i Farum. Sejren bragte aarhusianerne op på Superligaens syvendeplads, og de kan nu igen tillade sig at drømme om mesterskabsslutspillet. AGF har da også gjort det fint på det sidste, da de blot har tabt en af deres sidste seks kampe i alle turneringer.

Derfor er det heller ikke overraskende, at gæsterne er favoritter ifølge bookmakerne. Hos bet365 får man således odds 1,75 på en AGF-sejr, imens en Fredericia sejr fås til odds 4,10. 

Læs vores anmeldelse af bookmaker-kongen bet365 her.
 

Spil på kampen hos bet365 >>

 

Optakt: FC Fredericia – AGF

FC Fredericia

Efter en årrække som seriøs oprykningskandidat i NordicBet Ligaen har Fredericia på det seneste befundet sig i den forkerte ende af tabellen. I sidste sæson blev de blot nummer otte, og på nuværende tidspunkt ligger de altså på en niendeplads.

Fredericia har ellers en udmærket trup. Cheftræneren er rutinerede Jesper Sørensen, der tidligere har stået i spidsen for Silkeborg IF. Derudover finder man på holdet folk som den tidligere Brøndby IF-angriber Brent McGrath, den tidligere OB-spiller Oliver Feldballe, Andreas Oggesen, der var en stabil spiller for SønderjyskE samt forsvarsspilleren Adrián López Rodríguez, der tidligere har spillet for både Deportivo La Caruna, Wigan Athletic og Montreal Impact. Der er altså masser af rutine i førsteholdstruppen på trods af, at den måske ikke skriger af Superliga-klasse.

At Fredericia mangler den sidste kvalitet så man også imod NordicBet Ligaens absolutte tophold, Vejle BK, i weekenden. Fredericia tabte ganske vist 2-0, men de spillede faktisk en rigtig god kamp. De kom frem til flere pæne chancer, men manglede simpelthen skarphed.

– Jeg synes, vi kombinerer fint, men slutproduktet mangler, sagde cheftræner Sørensen efter kampen.

Vejles cheftræner, Adolfo Sormani, roste også Fredericia. Han anerkendte, at gæsterne havde været det bedste hold, men at Vejle havde været skarpere.
 

AGF

Aarhusianerne overraskede i weekenden alt og alle, da de snuppede en 2-1-sejr i Farum imod Superligaens førerhold, FC Nordsjælland. Med sejren rykkede AGF op på syvendepladsen, og det ser endelig ud til, at Glen Riddersholm er ved at få opbygget noget momentum.

Sejren kom i hus efter mål af Martin Spelmann og Jakob Ankersen, og den kan kun betegnes som fuldt fortjent. Riddersholm fik sat sit hold helt rigtig op til opgøret på Right to Dream Park, og AGF blev belønnet for det.

Nu skal AGF forsøge at følge op på den flotte præstation med en sejr i Fredericia. Det er endnu uvist præcis, hvordan Riddersholm griber pokalkampen an, men det forventes, at han vil give spilletid til et par reserver. Dette inkluderer formentlig klublegenden Steffen Rasmussen, der kan få sin sæsondebut i målet.

Riddersholm har heldigvis nok spillere at vælge i mellem. Forsvarsspilleren Alexander Juel Andersen og reserven Michael Zacho er nemlig AGFs eneste skadede spillere.
 

Spilforslag

Kampen i mellem Fredericia og AGF kan godt gå hen og blive rigtig underholdende. For det første kommer der formentlig fuld smæk på fra tribunerne, hvor hundredevis af AGF-fans forventes at være til stede.

Derudover er det to hold, der gerne vil frem på banen. Det er to hold, der har deres styrker i det offensive spil, og som skal frem over stepperne.

Fredericias kampe har i denne sæson i gennemsnit haft 4,3 mål, og AGF vil naturligvis forsøge at udnytte deres modstanders svage defensiv.

Anbefalingen herfra er derfor, at man spiller på over 2,5 mål til odds 1,60 hos bet365.