Da den irske golfspiller Rory McIlroy i går endelig vandt golfturneringen British Open var der ikke kun glæde at spore hos den talentfulde golfspiller. Også hos Caroline Wozniackis tidligere svigerfar var der ekstra brede smil.

For ti år siden spillede Gerry McIlroy nemlig på, at sønnen inden han blev 26 havde vundet British Open. Ladbrokes var dengang den hovmodige bookmaker, der tilbød faren og 2 venner odds 500 på væddemålet. Det fortyder de nok i dag, da alle de tre spillere fik kastet £100, eller hvad der svarer til godt 950 danske kroner efter væddemål.

Man skal dog ikke have alt for ondt af Ladbrokes, som altså nu må udbetale godt 1.5 mio danske kroner til de tre spillere. Historien om bettet er gået verden rundt, og har for længst kastet PR af for mere end 1.5 mio kroner.

Til sportskanalen ESPN udtaler Ladbrokes: “Vi tager chancen med denne type væddemål. Vi kan tjene en masse penge, men det er en stor risiko, hvis væddemålet bliver indløst, siger Rachel Bridge, der er talsperson ved Ladbrokes.”

Det er ikke første gang at en far spiller på triumf til sin søn hos Ladbrokes. Da den engelske formel 1-kører Lewis Hamilton blot var 9 år gammel, spillede venner og familie på at han en dag ville vinde både et Formel 1-løb og Formel 1-mesterskabet. Det skete som bekendt, og så kunne familie og venner dele hele 1.1 mio danske kroner.