ManU_Hull_enhanced

Der er fuld program i Premier League i dag, hvor vi er nået frem til sidste spillerunde. Chelsea er mestre, og der er kun to rigtigt interessante spørgsmål vi skal have besvaret denne søndag; Hvem snupper femtepladsen og billetten til Europa League og kan Hull slå Manchester United hjemme og måske sikre sig endnu en sæson i den fornemste engelske fodboldrække?

Hvis Hull skal gøre sig forhåbninger om endnu en sæson i Premier League, kræver det først og fremmest en sejr hjemme over Manchester United. Men det ser unægteligt svært ud for Hull, som tager imod et United-hold uden det store at spille for. Manchester United kan hverken rykke op eller ned i tabellen (medmindre Arsenal taber stort hjemme til West Brom, og United samtidig vinder stort over Hull) og dermed er hele presset på Hulls skuldre i kampen for at undgå nedrykning.

Betfair har forhøjede odds på kampen, og det betyder, at fans af de røde djævle kan få svimlende odds 6.00 på sejr til Manchester United mod Hull.

Tilbuddet gælder kun helt nye kunder, som samtidigt også kan få op til 1000 kr. i freebets via en fed kampagne – ligeledes kun for nye spillere.

 

* Regler og vilkår gælder

 

 

Sådan får du de ekstra høje odds på kampen

For at få de forhøjede odds på kampen, kræves det, at du er ny kunde hos Betfair.

1. Opret konto hos Betfairbrug promokoden ZAB259 ved oprettelse

2. Spil op til 100 kr. på Man United på Betfairs sportsbook til kampens almindelige odds

 

Sådan fungerer de forhøjede odds

I Betfairs sportsbook får du “kun” odds 2.20 på Manchester United sejr. Men er du ny kunde, kan du altså spille op til 100 kr. på dette odds før kampens start, og hvis du vinder på dit væddemål udbetales den resterende gevinst (op til odds 6.00) som et freebet.

Lad os for eksemplets skyld sige, at du har spillet 100 kr. på Manchester United til at vinde, og Rooney og co. derefter vinder kampen. Dermed får du udbetalt 100 kr x odds 2.20 = 220 kr. til din Betfair konto med det samme. Derudover får du et freebet på 380 kr. som tilsvarer forskellen på gevinst ved odds 2.20 og odds 6.00.

Et freebet er et gratis væddemål, som du kan bruge på et valgfrit væddemål. Du kan altid finde dine freebets under “Min Konto -> Mine Freebets” hos Betfair, og når du vil bruge et freebet, skal du blot spille din kupon som normalt, og derefter vælge at “betale” med dit freebet.

God fornøjelse med de ekstra høje odds og husk, at nye kunder også får muligheden for at optjene op til 1000 kr. ekstra freebets ved at spille på sportsvæddemål for rigtige penge.

Læs mere om Betfair her >>

 

betfair-580x330