Få odds 4.00 på Inter og 6.00 på Milan i det klassiske Milano derby

Inter_Milan_Betfair

* Bemærk: Dette tilbud gælder kun for nye Betfair kunder.

De ligger side om side i den italienske Serie A på henholdsvis 10. og 9. pladsen efter 30 kampe med kun ét sølle point til forskel i det store pointregnskab, så der er med garanti lagt i kakkelovnen til et Milano Derby med masser af ære på spil, når Inter søndag aften kl. 20:45 tager imod ærkerivalerne fra AC Milan.

Ingen af klubberne har en jordisk chance for at fange Juventus i toppen af tabellen, men med en sejr i søndagens derby holdes der liv i chancen for at snuppe en Top 5 placering i årets Serie A, hvilket vil udløse en billet til at spille europæisk fodbold næste sæson.

Betfair tilbyder odds 4.00 på Inter eller odds 6.00 på AC Milan, så uanset hvilket af de to hold du tror trækker det længste strå søndag aften, kan du score en fed fortjeneste på kampen hos Betfair.

Nye Betfair kunder kan også se frem til et flot 1000 kr. freebet tilbud (læs mere om dette nederst), så hvis du endnu ikke har en Betfair konto, kan vi varmt anbefale at slå til netop nu, hvor du får fuld smæk for skillingen.

 

 

 

*Regler og vilkår gælder

 

 

Sådan får du det høje odds på din favorit

Som ny spiller hos Betfair kan du i søndagens Milano derby få odds 4.00 på Inter og odds 6.00 på AC Milan.

1. Opret en ny Betfair kontobenyt promokoden ZAB106.

2. Placer et singlespil (før kampen) på Inter eller AC Milan til at vinde til det nuværende kampodds hos Betfair.

Bemærk: Du kan spille så meget på kampen du har lyst til, men den maksimale kvalificerende indsats er 100 kr. Alle indskud over 100 kr. satser på det almindelige kampodds, og det er således kun din første indsats på kampen (op til 100 kr.) som kvalificeres til det forhøjede odds. Sørg derfor for at spille mindst 100 kr. på enten Inter eller AC Milan i dit første spil på kampen for at drage fuld udbytte af kampagnen.

 

Sådan fungerer kampagnen!

Vinder du på dit væddemål udbetaler Betfair din gevinst fra det originale odds umiddelbart efter kampen. Derefter udbetaler Betfair dit forhøjede odds (el. refundering ved tabt spil) som freebet tokens indenfor 24 timer efter kampens afslutning. Vinder du ikke på dit væddemål, refunderer Betfair din indsats (op til 100 kr) som ét freebet.

Bemærk at valg som en del af et multispil (Triple, Firling, Yankee etc.) ikke tæller med i kampagnen. Dit spil er også ugyldigt ift. kampagnen, hvis du placerer et livespil efter kampens start. Husk også at Cash Out på dit kvalificerende spil, vil gøre dit væddemål ugyldigt ift. det forhøjede odds.

 

Få op til 1000 kr. i freebets

Udover de tårnhøje odds på begge klubber i aftenens kamp, får du som ny kunde også muligheden for at score dig op til 1000 kr. i freebets.

For hver 5 x 100 kr. du spiller på singlespil, modtager du et 200 kr. freebet af Betfair. Særlige regler og vilkår gælder for denne kampagne, så vi anbefaler du gennemlæser de vigtigste inden du kaster dig over spillet.

Regler og vilkår for 1000 kr. freebet-kampagnen:

 • Gælder kun til nye danske spillere.
 • For hver 5×100 kr. Sportsbook singlespil modtager du et 200 kr. freebet
 • Multi- og systemspil samt væddemål på Spillebørsen ekskluderet.
 • Indsatser på 100 kr. eller mere vil kun tælle som et spil.
 • Du kan maksimalt modtage 1.000 kr. i freebet-bonus.
 • Kun et spil pr. kamp er gyldigt.
 • Dine spil skal placeres og afgøres inden 60 dage efter du har åbnet din konto.
 • Hvis du placerer væddemål på Spillebørsen på samme marked, vil dit Sportsbook væddemål ikke være gyldigt.
 • Kunder der har indbetalt med Moneybookers eller Neteller kan ikke deltage
 • Spil placeret med freebet-tokens som indsats er ikke gyldige.
 • Benytter du Cash Out på dine kvalificerende spil, vil disse ikke være gyldige.
 • Annullerede el. aflyste kampe er ikke gyldige.
 • Minimum odds 1.5

 

Bonus fra dit forhøjede odds udbetales som freebet tokens indenfor 24 timer efter kampens afslutning.

Bonus fra ‘op til 1.000 kr kampagnen’ udbetales også som freebet tokens indenfor 24 timer efter dit 5. kvalificerende spil er placeret. Kan gentages op til 5 gange for maksimal 1.000 kr. bonus.

 

Vil du vide mere om Betfair?

Betfair er uden tvivl en af de bedste bookmakere i verden, og det skyldes ikke mindst Betfairs revolutionerende spillebørs. Som seriøs sportsbetter bør du have en konto hos Betfair, for her er der meget ofte tale om markedets højeste odds på sportsbegivenheder. Har du brug for mere information om Betfair, kan du læse mere i vores anmeldelse via linket herunder.

Læs mere om Betfair her >>