Få odds 2,55 på at Wozniackis ikke fyrer sin træner inden nytår

Den tidligere tennisstjerne Arantxa Sanchez-Vicario blev for nylig præsenteret som Caroline Wozniacki nye træner. Ligesom med danskerens forrige trænere spår Betsafe dog en kort romance.

Grussæsonen står for døren for Caroline Wozniacki, og i den forbindelse har danskeren indledt et træner-samarbejde med spanske Arantxa Sanchez-Vicario. Dermed skal den tidligere spanske verdensstjerne nu forsøge at udfylde pladsen på sidelinjen efter Piotr Wozniacki. En præstation, der hidtil har vist sig særdeles udfordrende.

Hos Betsafe har man heller ikke den store tiltro til det nyetablerede samarbejde. Her lyder spådommen, at Sanchez-Vicario er væk igen inden nytår.

“Wozniacki-lejren kan bedst lide at gøre tingene på deres egen måde. Det har vi set adskillige gange allerede. Det er svært for en træner at komme ind og gøre en reel forskel. Derudover præsterer Wozniacki generelt dårligere på grus end andre underlag. Vi kan sagtens forestille os et scenario, hvor Sanchez-Vicario udråbes til syndebukken, hvis denne trend fortsætter i årets store grusturneringer”, siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Den store eksamen for Wozniacki og Sanchez-Vicario er grand slam-turneringen French Open, som finder sted i slutningen af maj.

 

Slider Wozniacki sin træner op inden nytår?

 

Er Arantxa Sanchez-Vicario fortsat træner for Caroline Wozniacki pr. 1. januar 2016?

 

JA – 2,55

NEJ – 1,45

 

 

 

 

Caroline Wozniacki

 Beslutter Wozniacki at skille sig af med træneren Arantxa Sanchez-Vicario inden året er omme? Spil på væddemålet hos www.betsafe.dk