Få odds 20 på United-sejr og odds 6 på City-sejr i Manchester-derby

Kan Manchester City fortsætte en imponerende sejrsstime og lægge sig i pole position til at vinde det engelske mesterskab? Kan Ole Gunnar Solskjær få pisket lidt gejst ind i sit mandskab efter en pinlig indsats mod Everton? Et mesterskabstrofæ og en plads i Champions League er på spil i onsdagens Manchester-brag på Old Trafford, som næppe kommer til at gå stille af sig.

 

Få forhøjet odds på kampen hos Betfair

 

Hos bookmakeren Betfair kan nye kunder lige nu få forhøjet odds på kampen. Spil for op til 100 kroner på, at enten United eller City vinder lokalbraget og få henholdsvis odds 20 på hjemmeholdet eller odds 6 på gæsterne.

 

Sådan får du odds på kæmpekampen på Old Trafford

  1. Gå til kampagnesiden hos betfair
  2. Tryk på “TILMELD DIG NU”
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden ZFBJ8K
  4. Spil op til 100 kroner på, at enten Manchester United eller Manchester City vinder kampen.

Klik på et link her på siden og gå til Betfairs kampagneside. Her trykker du på “TILMELD DIG NU” og udfylder dine personlige oplysninger og opretter din nye Betfair-konto. Herefter skal du indbetale mindst 100 kroner med bonuskoden  ZFBJ8K. Det burde dog ikke være nødvendigt at indtaste denne kode – hvis du klikker dig ind på Betfair via et link her på siden, bliver koden udfyldt helt automatisk. Til sidst mangler du sådan set blot at spille for op til 100 kroner på, at enten Manchester United eller Manchester City vinder. Spiller du på Manchester United og vinder, får du odds 20, mens du får odds 6, hvis du spiller på Manchester City og vinder.

Kampen bliver selvfølgelig vist på TV3+ onsdag aften med optakt fra klokken 20:00 og kampstart klokken 21:00.

 

Regler og vilkår hos betfair

Kampagnen gælder kun kunder, der ikke i forvejen har en konto hos Betfair Sportsbook eller Betfair Spillebørs. HVis du vinder på dit væddemål, modtager du et freebet, har en værdi, der svarer til det væddemål, du har vundet. Dette freebet skal du spille for én gang til mindst odds 1,20 – herefter får du frigivet dine penge til din spillekonto, så du kan udbetale dem.

Hvis du indbetaler med NETELLER eller Skrill er det ikke muligt at få det forhøjede odds, og du skal også være opmærksom på, at cash out-funktionen ikke gælder.

Det normale odds på Manchester United-sejr eller Manchester City-sejr kan variere, men dit forhøjede odds vil altid være henholdsvis odds 20 eller odds 6.

Det er vigtigt, at du husker at benytte bonuskoden ZFBJ8K, når du tilmelder dig. Hvis du klikker du på et link på denne side, bliver det automatisk udfyldt.

 

Få forhøjet odds på kampen hos betfair nu

 

bookmakeren betfairs logo på gul baggrund