I Premier League er der i weekenden, nærmere betegnet lørdag dømt topbrag mellem nummer to og tre i ligaen. Det er mestrene fra Manchester City, som hjemme tager imod den helt store overraskelse i årets Premier League i Leicester City. Selvom Manchester City er store favoritter, så er Leicester slet ikke uden chancer i kampen. Leicester har nemlig gang i en vanvittig flot sæson, hvor de har vundet 12 kampe og ligger på en imponerende andenplads med 39 point.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan spille på at Leicester sejrer over Manchester City til odds 20. Du får i denne kampagne boostet 50 kroner af dit spil, hvor det resterende er til det normale odds. Opret dig som ny kunde og spil på, at Leicester vinder kampen, så får du gevinsten når de har vundet over Manchester City. Du skal som skrevet spille for hvad du ønsker, og derefter vil 50 kroner af disse blive boostet. Du vælger derfor selv hvor meget du vil vinde. Det forhøjede odds 20, er sat op fra deres originale odds på 6,40, og det er et fantastisk tilbud du ikke kan se bort fra!

 

Mr Green Få odds 20 på Leicester City sejren lige her

Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Få boostet 50 kroner af dit væddemål ved en Leicester City sejr over Manchester City til odds 20
  3. Vind kølige kontanter når Leicester City har vundet kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappen og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. I dette tilfælde skal du, blot indbetale 150 kroner for, at være kvalificeret til dette tilbud. Herefter spiller du minimum 50 kroner på, at Leicester City slår Manchester City og afventer kampens resultat.

Kampen kan i øvrigt ses på den danske TV kanal TV3+ fra kl.18:30.

 

Derfor vinder Leicester City kampen

Kampen lørdag bliver femte gang, at Manchester City møder et af holdene fra top seks i ligaen. Rent faktisk har de haft alt andet succes, og har i de fire hidtidige opgør blot en sejr. Den kom mod Chelsea 23. november, og derudover har Man City lidt nederlag til både Manchester United og Liverpool. Det sidste opgør mod et af topholdene, var i starten af sæsonen hvor det blev til 2-2 hjemme mod Tottenham. Lørdag kan blive endnu en skuffelse for de regerende mestre, når de møder de ufatteligt formstærke Leicester.

Imens Leicester kan stille med stærkeste opstilling, er der også problemer her hos Manchester klubben. Foruden de to langtidsskadede Laporte og Sane, forventes også David Silva, Stones og Agüero ude af dette opgør. Det burde kunne mærkes på holdet, idet Agüero er delt topscorer imens Silva er den spiller med næst flest assists på holdet. Som skrevet stiller Leicester op i stærkeste opstilling, ført an af stjernerne Kasper Schmeichel, Jamie Vardy og supertalentet James Maddison.

Vardy er suveræn topscorer i årets Premier League, med vanvittige 16 mål i blot 17 kampe. Han er lidt af en enmandshær i denne sæson, men får dog flot hjælp af holdkammeraterne. Maddison har stået for fem mål, imens han har lagt op til fire mål, og også Perez har budt ind med fire kasser i sæsonen. Selvom Vardys mange mål tiltrækker meget opmærksomhed, er Leicester måske største stjerne alligevel danske Schmeichel. Intet hold i ligaen har haft flere clean sheets end Leicester, der fører med hele syv af slagsen. Derudover er Leicester også bare det suverænt bedste hold defensivt, og har op til lørdagens opgør blot lukket 11 mål ind. Leicester har momentum, de har et fantastisk spillende mandskab og en glimrende træner. Skal de vinde en kamp på udebane over et af topholdene, kunne det snildt være lørdag aften!

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil lørdag den 21. december klokken 18:30 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder Leicester City kampen, modtager du din gevinst efter du har spillet og fået boostet for op til 50 kroner. Vinder Leicester City kampen, får du som skrevet odds 20 fremfor det originale odds på 6,40. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette. Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Mr Green Få odds 20 på Leicester City sejren lige her

Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Officielt logo for Mr Green