I den danske Superliga skal Brøndby IF møde ærkerivalerne fra FC København på søndag. Holdet fra hovedstaden må påtage sig en lille favoritrolle, men Brøndby IF er bestemt ikke uden muligheder for at sejre. Sidste gang de mødtes vandt Brøndby da også en flot sejr på 3-1, og deres kampe er altid tætte affærer. FCK har lige spillet en hård kamp i torsdags i Europa League, imens Brøndby har haft en helt uge til at tanke energi op. Det kan derfor nemt tænkes, at vi får endnu en sejr til Brøndby på søndag, som da også har hele fem sejre i de sidste seks Superligakampe.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan spille på en Brøndby IF sejr til odds 15. Du får i denne kampagne boostet 50 kroner af dit spil, hvor det resterende er til det normale odds. Opret dig som ny kunde og spil på, at Brøndby IF vinder kampen, så får du gevinsten når de har vundet over FC København. Du skal som skrevet spille for hvad du ønsker, og derefter vil 50 kroner af disse blive boostet. Du vælger derfor selv hvor meget du vil vinde. Det forhøjede odds 15, er sat op fra deres originale odds på 3,90, og det er et fantastisk tilbud du ikke kan se bort fra!

 

Mr Green Få odds 15 på Brøndby IF sejren lige her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,0 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant
 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Få boostet 50 kroner af dit væddemål ved Brøndby IF sejr over FC København til odds 15
  3. Vind kølige kontanter når Brøndby IF har vundet kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappen og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. I dette tilfælde skal du, blot indbetale 150 kroner for, at være kvalificeret til dette tilbud. Herefter spiller du minimum 50 kroner på, at Brøndby IF slår FC København og afventer kampens resultat.

Kampen kan i øvrigt ses på den danske TV kanal TV3 + fra kl.11:45.

 

Derfor vinder Brøndby IF kampen

Der er faktisk ikke så stor forskel, på de to evige rivaler i dette års Superliga. FCK ligger nummer to i ligaen med 37 point, imens Brøndby er lige i hælene på tredjepladsen med 31 point. En sejr søndag vil ikke bare fryde de mange Brøndby fans, men også skabe fornyet spænding om andenpladsen. Og der er god grund til, at tro på en sejr til de blågule, som ikke længere er helt så skadesramte som tidligere. Lasse Vigen Christensen og Simon Tibbling er således vendt tilbage fra skader, og styrker Brøndby opstillingen. Oppe foran bomber polske Kamil Wilczek ufortrødent videre, og er nu oppe på imponerende 15 ligamål i blot 15 kampe.

Polakken er dog ikke den eneste som kan lave mål, for også tyske Dominik Kaiser har været særdeles målfarlig med hele otte mål. Hvilket må siges at være dybt imponerende af en midtbanespiller, som ikke engang er den mest offensive de har på holdet. Wilczeks angrebskollega Simon Hedlund er også kommet flot i gang, efter han fik det ultimative ansvar da Wilczek havde karantæne. Med to mål og hele syv assist, byder han ind med en masse offensivt, som FCK defensiven helt sikkert ved få svært ved at hamle op mod.

Som skrevet spillede FCK i torsdags i Europa League, og det kan ikke undgås at de er mærket. Træthedstegnene begynder så småt, at vise på de regerende danske mestre som da også efterhånden har spillet rigtig mange kampe. Læg dertil, at de stadig ikke kan stille op i stærkeste startopstilling, da de er ramt af en masse skader. Hvis Brøndby skal tage en sejr i Parken, kunne det godt ske på søndag mod et træt FCK mandskab!

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil søndag den 1. december klokken 11:45 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder Brøndby IF kampen, modtager du din gevinst efter du har spillet og fået boostet for op til 50 kroner. Vinder Brøndby IF kampen, får du som skrevet odds 15 fremfor det originale odds på 3,90. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette. Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Mr Green Få odds 15 på Brøndby IF sejren lige her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,0 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant
 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Officielt logo for Mr Green