Få odds 10 på FC København sejr over Malmö FF som ny spiller hos Mr Green!

I Europa League er vi inde i den afgørende fase, hvor det er sjette og sidste spilledag i gruppespillet. FC København skal på hjemmebanen i Parken møde Malmö FF, hvor en sejr definitivt sender FCK videre. Det er nu de danske mestre skal vise format, og vise at ikke bare har de et bedre mandskab. Men også at de kan vinde kampen, efter de stod 1-1 i det omvendte opgør i Malmö. Med fire sejre i træk er formen timet til perfektion, og FCK er da også smalle favoritter til kampen af en grund.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan spille på en FC København sejr til odds 10. Du får i denne kampagne boostet 50 kroner af dit spil, hvor det resterende er til det normale odds. Opret dig som ny kunde og spil på, at FC København vinder kampen, så får du gevinsten når de har vundet over Malmö FF. Du skal som skrevet spille for hvad du ønsker, og derefter vil 50 kroner af disse blive boostet. Du vælger derfor selv hvor meget du vil vinde. Det forhøjede odds 10, er sat op fra deres originale odds på 2,25, og det er et fantastisk tilbud du ikke kan se bort fra!

 

Få odds 10 på FC København sejren lige her

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Få boostet 50 kroner af dit væddemål ved en FC København sejr over Malmö FF til odds 10
  3. Vind kølige kontanter når FC København har vundet kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappen og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. I dette tilfælde skal du, blot indbetale 150 kroner for, at være kvalificeret til dette tilbud. Herefter spiller du minimum 50 kroner på, at FC København slår Malmö FF og afventer kampens resultat.

Kampen kan i øvrigt ses på den danske kanal 6 + fra kl.18:55.

 

Derfor vinder FC København kampen

Som skrevet har FCK vundet fire kampe i streg, og siden nederlaget på 1-4 til FCM i Superligaen har de ikke set sig tilbage. De vandt først 2-1 hjemme over Hobro, og siden den sejr er de bare blevet bedre og bedre. Lugano blev besejret i Europa League med 1-0, på den svære udebane i Schweiz. Hvilket har givet FCK gunstige betingelser for, at kvalificere sig med et godt resultat mod Malmö torsdag aften. Derefter vandt de 2-1 over ærkerivalerne Brøndby IF, inden de senest vandt en flot sejr over FCN med 1-0 på udebane.

Defensiven er et fantastisk våben for FCK, og i gruppen har de da også blot lukket tre mål ind. Med de få mål de har lukket ind, har det ikke været nødvendigt at lave mange i den anden ende af banen. Med fem mål har de således sikret sig flotte ni point, og står med det ene ben i knockout fasen. Sten Grytebust var fra starten af sæsonen fast starter, men en skade satte ham ud af spillet. Siden han er vendt tilbage, har han været henvist til bænken af svenske Karl-Johan Johnsson. Svenskeren har faktisk stået alle fem kampe i gruppespillet, og han har sin store andel i de flotte resultater.

Spørgsmålet er også, hvorvidt Malmö overhovedet er klar til kampen, da det er hele 14 dage siden de har spillet en betydende kamp. Den svenske liga ligger nemlig stille, og det ligner en klar fordel til FCK at Malmö mangler kamptræning. Den sidste kamp de spillede var mod Dinamo Kiev, hvor de sikrede sig en 4-3 sejr på hjemmebane. FCK har dog vist sig klart bedre end Kiev i gruppespillet, og Malmö scorer næppe fire mål mod danskerne!

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil torsdag den 12. december klokken 18:55 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder FC København kampen, modtager du din gevinst efter du har spillet og fået boostet for op til 50 kroner. Vinder FC København kampen, får du som skrevet odds 10 fremfor det originale odds på 2,25. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette. Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Få odds 10 på FC København sejren lige her

Officielt logo for Mr Green