Få forhøjet odds på FCK-sejr over FC Nordsjælland i Parken

FCKs sæson er overstået, men Robert Skov kan stadig nå at nuppe rekorden for flest scorede mål i en sæson. Det kan han gøre i sæsonens sidste kamp mod FC Nordsjælland, der har været elendige i hele slutspillet og ikke har vundet en eneste kamp. Tror du, FCK slutter sæsonen godt af foran hjemmepublikummet? Betfair har forhøjede odds 6 på FCK-sejr i Parken.

 

Få forhøjet odds på kampen hos Betfair

 

Hos Betfair Sportsbook kan du som ny kunde få forhøjet odds på FCK-sejr over FCN i Parken. Opret en konto hos Betfair og spil på FCK til odds 6.

 

Sådan får du forhøjet odds på United – Chelsea

  1. Gå til kampagnesiden hos Betfair
  2. Tryk på “TILMELD DIG NU”
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden ZFBJ8V
  4. Spil op til 100 kroner på, at Barcelona kvalificerer sig til Champions League-finalen.

Hvis du klikker på et af de link, som du ser her på siden, bliver du ført til Betfairs kampagneside. Klik her på “TILMELD DIG NU”, indtast dine personlige oplysninger og opret din nye konto. Indbetal så mindst 100 kroner med bonuskoden ZFBJ8V. Hvis du har fulgt anvisningerne rigtigt, bør bonuskuden automatisk være udfyldt i feltet. Til sidst mangler du bare at spille for op til 100 kroner på, at FCK slår FC Nordsjælland til odds 6.

Regler og vilkår hos Betfair

Det er ikke muligt at benytte sig af dette tilbud, hvis man i forvejen har en konto hos Betfair Sportsbook eller Betfair Spillebørs. Kampagnen gælder kun nye kunder. Vinder du på dit væddemål, får du et gratis spil, som har samme værdi som dit vundne væddemål. Det gratis spil skal spilles til mindst odds 1,20, og hvis du vinder på det væddemål, kan du udbetale gevinsterne til din bankkonto.

Indbetaler du med NETELLER eller Skrill, kan du ikke benytte kampagnen. Det er ikke muligt at bruge cashout, når du benytter dig af dette tilbud.

 

Husk, at det almindelige odds på FCK-sejr kan variere, men dit forhøjede odds vil altid være 6.

 

Få forhøjet odds på kampen hos betfair nu