Få forhøjet odds 4 på Barcelona til at gå videre

Barcelona sidder med alle esserne på hånden inden tirsdagens returopgør i Champions League-semifinalen mod Liverpool. 3-0 i første kamp i Spanien, og en enkelt scoring fra catalanerne i England, vil betyde, at Liverpool skal frem og lave fem mål.

 

Få forhøjet odds på kampen hos Betfair

 

Hos Betfair Sportsbook kan du som ny kunde få et forhøjet odds på, at Barcelona kvalificerer sig til finalen. Opret en ny konto og spil på Barcelona-avancement til odds 4.

 

Sådan får du forhøjet odds på United – Chelsea

  1. Gå til kampagnesiden hos betfair
  2. Tryk på “TILMELD DIG NU”
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden ZFBJ8P
  4. Spil op til 100 kroner på, at Barcelona kvalificerer sig til Champions League-finalen.

Klik på et link her på siden, som sender dig til Betfairs Kampagneside. Her skal du klikke på “TILMELD DIG NU” og taste dine personlige oplysninger ind og oprette din nye Betfair-konto. Herefter indbetaler du mindst 100 kroner med bonuskoden ZFBJ8P. Har du gjort det rigtigt så langt, vil bonuskoden automatisk være udfyldt i feltet. Det sidste, du mangler, er at spille for op til 100 kroner på, at Barcelona kvalificerer sig videre til Champions League-finalen til odds 4.

Du kan se kampen tirsdag aften på TV3+. Der er optakt fra klokken 20:00 og kickoff klokken 21:00.

Regler og vilkår hos Betfair

Du kan ikke benytte dig af tilbuddet, hvis du allerede har en konto hos Betfair Sportsbook eller Betfair Spillebørs. Tilbuddet er kun til nye kunder. Hvis du vinder på dit spil, får du et gratis spil til værdi af dit vundne væddemål. Dit gratis spil skal spilles til mindst odds 1,20, og hvis du vinder på det væddemål, kan du udbetale dine gevinster til din bankkonto.

HVis du indbetaler med NETELLER eller Skrill, kan du ikke få glæde af kampagnen. Det er ikke muligt at benytte cashout sammen med kampagnen.

Husk, at det almindelige odds på Barcelona-avancement kan variere, men dit forhøjede odds vil altid være 4.

 

Få forhøjet odds på kampen hos betfair nu