Få forhøjet odds 15 på Stage som målscorer for nye kunder!

Superligaen blev i sidste weekend skudt i gang, og FC København fik en sejr på 3-2 ude mod fynboerne fra Odense. Fredag hedder modstanderen AGF, og københavnerne kan meget vel komme til, at juble over en scoring fra den tidligere Aarhus spiller Jens Stage. Han er nemlig blevet købt ind i FCK, efter tre meget succesfulde sæsoner i AGF. Stage kan meget vel få sin debut i startopstillingen, da der i midtugen venter FCK et vigtigt Champions League opgør. Man kunne tænke, at FCK vil spare en af de faste startere på midtbanen, hvilket vil give muligheden til en højt motiveret Stage. Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan få hele odds 15 på en Stage scoring. Opret dig som ny kunde og spil på, at Stage scorer i kampen, så får du det forhøjede odds 15. Du kan maksimalt spille for 50 kroner, som i så fald vil give dig 750 kroner igen. Samtidig kan du derudover også få Mr Greens velkomsttilbud, som er et freebet på 100 % af din første indbetaling, gældende helt op til 500 kroner.  

Få dit forhøjede odds på Stage her

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Spil op til 50 kroner på en Stage scoring til odds 15
  3. Vind op til 750 kroner, uden omsætningskrav, når Stage scorer et mål i kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!” knappen og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. Herefter spiller du 50 kroner på, at Stage scorer imod AGF til det forhøjede odds 15. Kampen vises i øvrigt på den danske kanal TV3 + fra klokken 19:00.  

Derfor scorer Jens Stage

FC København skal som skrevet spille en vigtig kamp i midtugen. Det betyder højest sandsynligt, at Jens Stage bliver en af de spillere, som får en betydelig rolle imod AGF. Netop den århusianske klub er en klub Stage kender meget godt, idet han før sommerens skifte til FCK, spillede 3 år i klubben. Stage vil sammen med resten af FCK mandskabet gerne fortsætte den positive sæsonstart, med endnu en sejr. Plus der er det ekstra på spil for Stage, at han står med chancen for, at bevise lige præcis hvorfor FCK købte ham. Han har et godt kendskab til AGF, og ved hvor dybdeløbene kan gøre ondt. Forvent en Stage i hopla, og potentielt også som målscorer!  

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil fredag den 19. juli klokken 19:00 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Scorer Jens Stage i kampen, modtager du 750 kroner, hvis du har spillet for 50 kroner til det forhøjede odds 15. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette. Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.  

Få et 100% profitboost

Du får også muligheden for, at få et 100% profitboost hos Mr Green. Dette gælder til de første fem Superliga-runder, og regler og vilkår er følgende: Log ind og modtag et 100% profitboost, som skal bruges på en vilkårlig Superliga kamp. Placer 100 kroner på kampen, hvor oddset som minimum skal være 2 og maksimum 11. Du må hermed maksimum vinde 1.000 kroner på dit boostede spil. Gælder både før kampen, eller imens kampen er i gang. Du kan kun lave et spil per runde, og datoerne er som følger.

  • 1. runde: 12/7 – 15/7 fra kl.00:00 – 23:59
  • 2. runde: 19/7 – 22/7 fra kl.00:00 – 23:59
  • 3. runde: 26/7 – 29/7 fra kl.00:00 – 23:59
  • 4. runde: 02/8 – 05/8 fra kl.00:00 – 23:59
  • 5. runde: 09/8 – 12/8 fra kl.00:00 – 23:59

 

Få dit forhøjede odds på Stage her

  Officielt logo for Mr Green