Næste runde af Champions League kvalifikationen står for skud, og FK Crvena Zvezda (Røde Stjerne) skal i aften møde danske FC København. Det er de serbiske værter, som ligger græs til affæren og de er også favoritter til, at slippe afsted med sejren. De er dog ikke større favoritter end, at FC København har en glimrende mulighed for, at overraske og vinde kampen. FCK er efterhånden rigtigt erfarne i europæisk fodbold, og i deres seks hidtidige kampe i sæsonen er det blevet til lutter sejre.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder, idet du kan få hele odds 12 på en FC København sejr. Opret dig som ny kunde og spil på, at FC København vinder kampen, så får du det forhøjede odds 12 på FC København-sejren. Du kan maksimalt spille for 50 kroner, som i så fald vil give dig 600 kroner igen. Det er i øvrigt værd, at bemærke at man her får sin indsats tilbage, hvis bettet ikke går hjem. Dermed spiller man altså risikofrit og er sikker på enten, at vinde eller gå i nul.

Samtidig kan du derudover også få Mr Greens velkomsttilbud, som er et freebet på 100 % af din første indbetaling, gældende helt op til 500 kroner.

 

Mr Green Få odds 12 for en FC København sejr her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,0 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant
 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Spil op til 50 kroner på FC København sejr til odds 12
  3. Vind op til 600 kroner når FC København har vundet kampen!
  4. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappe og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. Herefter spiller du 50 kroner på, at FC København slår Røde Stjerne til det forhøjede odds 12.

Kampen vises i øvrigt på den danske kanal TV3 + fra klokken 20:45.

 

Derfor vinder FC København

Røde stjerne mangler Dusan Jovancic på den defensive midtbane, grundet en knæskade. Det serbiske hold kan godt komme til, at gå hen og savne midtbanegeneralen mod et sultens FC København mandskab. Og selvom FC København også mangler Andreas Bjelland og Nicolai Boilesen. Så har træner Ståle Solbakken været hurtigt ude og fået købt erstatninger. Således er både Victor Nelsson og Bryan Oviedo hentet ind, og de er fuldt ud gode spillere i sin egen ret. Robert Skov er også solgt til tyske Hoffenheim, men igen har Solbakken hentet en erstatning ind i spanske Pep Biel. I det store hele ser FC København utrolig stærkt besat ud på alle pladser, og mod Røde Stjerne skal holdet vise kvaliteten.

De nye spillere er som skrevet, Victor Nelsson, Pep Biel og Bryan Oviedo. Det er kun dog kun Victor Nelsson, der virker selvskrevet i den københavnske startopstilling. Skulle Bryan Oviedo spille fra start på venstrebacken, så kan vi forvente os en hel del af costaricaneren. Han er således tilbage i den klub, hvor han har nydt sin mest succesfulde tid som fodboldspiller. I to år fra 2011 huserede den offensive back med stor succes på FCK mandskabet, og han viste gang på kvaliteter, der sidenhen fik ham solgt til Everton. Pep Biel er med sine 22 år en sen blomstrende fodboldspiller. Men i forrige sæson viste han med 6 mål og 4 assist i den spanske 2. division. At han er klar til, at tage det næste skridt i karrieren, som nu ligger i FCK.

Rutinen på FC København skal man heller ikke glemme, og det kan nemt blive udslagsgivende og sikre sejren. Dame N´Doye, Viktor Fischer, Pierre Bengtsson er alle meget erfarne spillere, som har prøvet lidt af hvert. De kan sammen med de unge talenter Holse og Wind, overrumple Røde Stjerne og fange dem på det forkerte ben!

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil søndag den 6. august klokken 20:45 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder FC København kampen, modtager du 600 kroner, hvis du har spillet for 50 kroner til det forhøjede odds 12. Vinder FC København ikke kampen, får du som skrevet din indsats tilbage. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Mr Green Få odds 12 for en FC København sejr her

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,0 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant
 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Officielt logo for Mr Green