Få forhøjet odds 10 på Liverpool som ny kunde

Semifinalerne i Champions League står for døren, og onsdag aften skal Barcelona forsøge at få det bedst mulige udgangspunkt på hjemmebane mod Liverpool, inden returopgøret i England venter i næste uge. Det bliver dog ikke nemt, da Liverpool er i flot form og på dagen kan slå hvilket som helst hold i Europa. Hvis du tror på Liverpool-sejren, har Mr Green et fint tilbud til dig, der ikke er kunde ved bookmakeren i forvejen:

Opret dig og spil på, at Liverpool vinder kampen, så får du forhøjede odds 10 på Liverpool-sejren. Du kan maksimalt spille for 50 kroner, som i så fald vil give dig 500 kroner igen.

Samtidig kan du få Mr Greens velkomsttilbud, som er et freebet på 100 % af din første indbetaling mellem 150 og 500 kroner.

 

Spil på Liverpool her

 

Her er alt du skal gøre

  1. Gå til kampagnesiden hos Mr Green
  2. Klik på “Tilmeld dig!”
  3. Lav en konto og indsæt penge
  4. Spil 50 kroner på Liverpool til odds 10

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappe og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. Herefter spiller du 50 kroner på, at Liverpool slår Barcelona til det forhøjede odds 10.

Kampen vises på TV3 + fra klokken 21:00. Optakten i det danske studie begynder en time tidligere klokken 20:00.

 

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil onsdag den 1. maj klokken 21:00 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Vinder Liverpool kampen, modtager du 500 kroner, hvis du har spillet for 50 kroner til det forhøjede odds 10. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

 

Få odds 10 på Liverpool hos Mr Green

 

Officielt logo for Mr Green