På søndag møder Brøndby IF deres evige konkurrent FC København, til endnu et eksplosivt brag mellem disse to giganter. Til dette slag er BIF på hjemmebane, og her har de i denne sæson lavet rigtig mange mål. Hele 23 mål har de således fået netmaskerne til at blafre hos modstanderne, og offensiven er da også skræmmende stærk. De møder et FCK hold, som dog også formår at lave mål på udebane. Hvilket de da også har gjort, i ni ud af 11 spillede kampe.

Hos Mr Green har de et flot tilbud til nye kunder. Idet du kan få et 50 kroner kontant ekstra bet, for hvert scorede mål i kampen. Opret dig som ny kunde og spil på kampen til et odds der minimum giver 1,80. Så er du kvalificeret til Mr Greens tilbud. Du skal minimum spille 200 kroner på kampen, som i så fald vil give dig en masse kroner igen i tilfælde af mange mål. Samtidig kan du derudover også få Mr Greens velkomsttilbud. Dette er et freebet på 100 % af din første indbetaling, gældende helt op til 500 kroner.

Mr Green Spil lige her på Brøndby eller FC København

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Her er alt du skal gøre

  1. Lav en konto hos Mr Green
  2. Spil minimum 200 kroner på kampen mellem Brøndby IF og FC København
  3. Dit spil skal placeres til odds 1,80 eller mere
  4. Få et 50 kroner kontant ekstra bet for hvert mål der scores!
  5. Få din sports velkomstsbonus

Klik på et af de mange links her på siden eller den grønne knap herover, så bliver du sendt videre til kampagnesiden hos Mr Green. Her klikker du på “Tilmeld dig!”-knappe og udfylder dine personlige oplysninger og indbetaler mellem 150 og 500 kroner for at få velkomstbonussen. Vi anbefaler dog, at du som minimum indbetaler 200 kroner, da det er det minimum man skal spille på dagens kamp. Herefter spiller du minimum 200 kroner på kampen til minimum odds 1,80, og er dermed kvalificeret til MR Greens fantastiske tilbud.

Kampen vises i øvrigt på den danske kanal TV3+ på søndag fra klokken 14:00.

Derfor kommer der mange mål i kampen

Som skrevet har især Brøndby haft nogle vanvittigt målrige kampe, på hjemmebanen i denne sæson. Og den ene kamp, hvor de ikke formåede at lave mål, scorede AGF hele tre gange. Rent faktisk har de ikke spillet en hjemmekamp, hvor der blev scoret færre end tre mål i kampen. Det er da også noget, som lover godt for et spil på denne kampagne. Når vi samtidig ser på FCKs udekampe, bliver spillet ikke ligefrem dårligere. For med 14 mål i 11 kampe, er FCK ret målfarlige og det er ikke nogen dårlig statistik for et udebanehold. Tre ud af de seneste fire opgør i dette rivalopgør, er da også endt særdeles målrigt. Med resultater på 3-1, 2-1 og 3-2, så hvis vi får en lignende kamp er der en god gevinst at hente.

Hos Brøndby har især to spillere stået for, at score deres mål. Kamil Wilczek er topscorer med hele otte mål, som også rækker til en førsteplads på topscorerlisten i Superligaen. Kort efter følger Dominik Kaiser, og den tyske midtbanedynamo har for alvor fået gang i målscoringen, med vanvittige seks scoringer. Det er ikke hverdagskost, at en central midtbanespiller scorer så meget. Kaiser har dog for vane at finde hullerne i feltet, og er også altid klar på et langskud.

For FCK er det spredt lidt mere ud, og der har været lidt stille i angrebet efter Wind og N´Doye blev skadet. De to havde scoret ni mål samlet, og imens Wind helt sikkert er ude, kan N´Doye muligvis komme i spil søndag. I deres fravær har Santos og Sotiriou fået chancen. Selvom de ikke har scoret løs, fik de dog scoret i sidste runde begge to. Desuden står Bendtner på spring, og det må klø i fødderne efter at få det første mål, og intet hold vil være bedre at score imod end Brøndby!

Regler og vilkår hos Mr Green

Tilbuddet gælder indtil lørdag den 6. oktober klokken 14:00 og kan kun benyttes af nye kunder hos Mr Green. Du får som skrevet 50 kroner for hvert scorede mål. Du kan f.eks. vinde helt op til 250 kroner, hvis kampen ender med med en storsejr på 4-1 til et af holdene. Vigtigt er det, at notere sig at dit spil skal som minimum spilles til odds 1,80 eller mere. Dine penge modtager du uden et omsætningskrav, og det er derfor muligt, at udbetale pengene direkte til din bankkonto, hvis du ønsker dette.

Indbetaler du med Skrill eller NETELLER, kan du ikke benytte dig af hverken velkomstbonus eller forhøjet odds. Du kan ikke benytte dig af cashout under kampen.

Mr Green Spil lige her på Brøndby eller FC København

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Officielt logo for Mr Green